Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Άνοιξε τις πόρτες του το πασχαλινό bazaar της «Πρωτοβουλίας για το Παιδί»


Το καθιερωμένο πασχαλινό bazaar πραγματοποιεί αυτές τις μέρες στη Βέροια η «Πρωτοβουλία για το Παιδί». Το bazaar που φιλοξενείται σε κατάστημα στον πεζόδρομο της αγοράς, επί της οδού Αντωνίου Καμάρα 2 (στον πεζόδρομο, πρώην κατάστημα «ΑΝΕΜΗ»), θα διαρκέσει μέχρι και το Μ. Σάββατο 15 Απριλίου 2023.

Το κατάστημα θα είναι ανοικτό καθημερινά και σύμφωνα με το ωράριο των καταστημάτων.

Οι εθελόντριες του Οργανισμού από την Ημαθία και άλλες περιοχές της Ελλάδας, ανταποκρίθηκαν άμεσα στο φετινό κάλεσμά μας, με πολύ μεράκι, αγάπη και μεγάλη τέχνη.

Στο Πασχαλινό Bazaar διατίθενται πολλές χειροποίητες λαμπάδες και άλλα θαυμάσια έργα (χρηστικά, διακοσμητικά, στολίδια, κοσμήματα, εποχιακά και πολλά άλλα είδη) υψηλής αισθητικής και ποιότητας, που δημιούργησαν και πρόσφεραν οι εθελόντριες του Οργανισμού από την Ημαθία και άλλες περιοχές της Ελλάδας, σε χαμηλές τιμές, ώστε όλοι οι φίλοι και οι υποστηρικτές του έργου της Πρωτοβουλίας να μπορέσουν για άλλη μία φορά να βοηθήσουν στην φροντίδα και προστασία των φιλοξενούμενων παιδιών της.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ