Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η φέτα και το κατσικίσιο τυρί του Καραγιάννη στον «Ολλανδό»!


Μόνο ποιότητα - Πάντα καλές τιμές - Κάθε μέρα!
Μπορεί το όνομά του να μαρτυρά την γνώση του στα καλά τυριά, η καταγωγή του όμως πιστοποιεί ότι ξέρει και από καλή φέτα και κατσικίσιο! Γι' αυτό ο «Ολλανδός» επέλεξε να φιλοξενήσει στα ψυγεία του το τυροκομείο του Καραγιάννη για να μας προσφέρει καθημερινά την πιο εκλεκτή φέτα και κατσικίσιο.

Την Φέτα θα την βρείτε με 12,93€ το κιλό




Η Φέτα  παρασκευάζεται από πρόβειο και κατσικίσιο γάλα. Παράγεται με πολύ αγάπη, φροντίδα και μεράκι με τον παλιό παραδοσιακό τρόπο. Ξεχωρίζει για την μεστή της γεύση, το ιδιαίτερο άρωμα της, τη σκληρότητα της υφής.

Το Κατσικίσιο θα το βρείτε με 12,63€ το κιλό




Με το καλύτερο φρέσκο κατσικίσιο γάλα από τα βοσκοτόπια της Χαλκιδικής και συνταγή που χάνεται σε γενιές πίσω. Το Κατσικίσιο τυρί είναι ένα προϊόν με χαρακτηριστική αρχέγονη γεύση και πλούσιο άρωμα.

Ποιος είνα τελικά ο «Ολλανδός»;

Ο «Ολλανδός», η ξεχωριστή αυτή γωνία/εκλεκτοπωλείον στην Βερμίου και Αγίου Αντωνίου, επιλέγει ένα ένα τα προϊόντα που θα μπούνε στα ράφια και στα ψυγεία του, για να μπορούμε να προμηθευόμαστε κάθε μέρα προϊόντα ποιότητας και σε πολύ καλές τιμές, για τις καθημερινές ανάγκες του φαγητού και του σπιτιού.


Στον «Ολλανδό» θα βρούμε, από προϊόντα ντελικατέσεν και παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα, μέχρι και όλα τα είδη παντοπωλείου. Όσπρια, ζυμαρικά, σάλτσες, λάδια, τυριά και αλλαντικά, ποτά, γεύσεις και εδέσματα από όλη την Ελλάδα, 
είδη καθαρισμού, προσωπικής υγιεινής... τα πάντα και σε τέτοιες τιμές που ο «Ολλανδός» γίνεται η καθημερινή μας στάση!




Με moto του «Οι γεύσεις είναι υποκειμενικές - Η ποιότητα μετριέται στο εργαστήριο» και «Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο», ο «Ολλανδός» θα σας εξυπηρετήσει άψογα σε ό,τι χρειαστείτε κάθε μέρα!

Θέλετε να δείτε πόσα ακόμα προϊόντα διαθέτει ο Ολλανδός; Κάντε Like στη σελίδα του στο facebook και θα δείτε την τεράστια ποικιλία προϊόντων που μπορείτε να βρείτε στο κατάστημα.

«Ολλανδός» εκλεκτοπωλείον
Βερμίου 16, Βέροια
Τηλ. 2331501170































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ