Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο καιρός της εβδομάδας σε Βέροια - Νάουσα - Αλεξάνδρεια 24/4 - 30/4 (Πίνακες)

Προβλέπονται πρόσκαιρες νεφώσεις και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας. Στα μέσα της εβδομάδας όμως φαίνεται πως μια οργανωμένη κακοκαιρία θα μας επισκεφτεί από την περιοχή της κεντρικής Ευρώπης και θα μας δώσει μια πιο οργανωμένη αστάθεια για ένα 48ωρο.

Πιο αναλυτικά για σήμερα Δευτέρα, λίγες νεφώσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους οι οποίες από τις μεσημβρινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες στα γύρω ορεινά. Από το βράδυ τα φαινόμενα θα ενταθούν. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 3 και από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Την Τρίτη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φθάσει τους 21 βαθμούς Κελσίου.

Την Τετάρτη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 μποφόρ όμως βαθμιαία από τα δυτικά θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 12 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Την Πέμπτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κατά τόπους θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα ηπειρωτικά ορεινά. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Το Σαββατοκύριακο προβλέπεται γενικά αίθριος ο καιρός με την θερμοκρασία να σημειώνει μικρή άνοδο. Δείτε αναλυτικά τον καιρό της εβδομάδας σε Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια στους πίνακες που ακολουθούν:


Βέροια:








































Νάουσα:









































Αλεξάνδρεια:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ