Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νέος τεχνικός διευθυντής της Βέροιας ο Καρύδας

Ένας από τους καλύτερους γυμναστές του ποδοσφαίρου, επέστρεψε στην ομάδα της γενέτειράς του. Όπως ανακοινώθηκε από την διοίκηση του συλλόγου ο Νίκος Καρύδας πλέον ανήκει στη «Βασίλισσα του Βορρά» και ανέλαβε τεχνικός διευθυντής!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον πολύπειρο Βεροιώτη προπονητή και γυμναστή Νίκο Καρύδα, ο οποίος αναλαμβάνει την θέση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας μας. Συστρατεύεται και αυτός στην προσπάθεια της διοίκησης, του προπονητικού επιτελείου και των ποδοσφαιριστών για την επίτευξη του φετινού στόχου της Βασίλισσας».

16 σχόλια:

  1. Εξαιρετικη επιλογη. Βιογραφικο να τριβεις τα ματια σου. Αντε για να δουνε μερικοι πως ειναι οι πραγματικοι τεχνικοι διευθυντες. Ωρα να μαζευτουν οι νταηδες των αποδυτηριων και να σχοληθουν με αυτο για το οποιο πληρωνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κατι ειχαμε καταλαβει. Εδω και μερες τον βλέπαμε για καφε με τον γενικο αρχηγο. Επιτελους φως στο τουνελ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Νίκος & ο Τάκης ανάσα της Βέροιας στην παραμονή ! Θεόδωρος .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για εφέτος τέλος.
    Του χρόνου ίσως υπό προϋποθέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μηπως τον προετοιμαζουν για προπονητη γιατι ο τωρινος ειναι μονο να πηγαινει για ψαρεμα με τον κολλητο του το Δελλιο που το εφερε Ξυπνηστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφου ξερεις ολα τα μεταγραφικα παρε δωσε της παε πες μας και για τις μεταγραφες γιατι ολοι ψαχνομαστε κι απαντηση δεν παιρνουμε.

      Διαγραφή
  6. Τζάμπα θα χρεωθεί τον υποβιβασμό του χρόνου προπονητής της ομάδας στην Γ Εθνική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για τα αποδυτήρια είπαμε ότι το είχαν πει κάποιοι το οποίο δεν ακούστηκε στους υπεύθυνους της διοίκησης, τώρα εάν θα αφήσουν οι διοικούντες να κάνει αυτό που ξέρει καλά ο καρύδας θα είναι ευχής έργον, έχει πείρα και ξέρω καλά τι ζητά από τους παίκτες επειδή είχε την ακαδημία του ΠΑΟΚ Κουλούρας και τον έβλεπα πώς δουλεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν βάλει σε τάξη τα αποδυτήρια η Ομάδα σώζεται άνετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειναι αδικο αυτο που λες. Υπαρχουν καποιοι που δημιουργουν θεματα ναι. Καποιοι εφυγαν καποιοι εμειναν. δεν ειναι ολα τα παιδια το ιδιο κι αν η διοικηση δεν εδινε αερα δεν θα γινοταν τετοιο μπαχαλο. Οπως δε γινοταν και περυσι και προπερυσι. Ορισμενοι ποδοσφαιριστες τους καβαλησανε.

      Διαγραφή
  9. Να διώξουν τον Μπαξεβάνη και να πάρουν τον Παγγουρα είναι ο μόνος μαζί με τον καρύδα να ξυπνήσει την ομάδα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο παγγουρας αν η ομαδα δεν εχει κιτσαιους δεν κοουτσαρει… το εχει σαν ορο στα συμβολαια

      Διαγραφή
    2. Ρε ανθρωπε γραφεις παντου τα ιδια. Εισαι σοβαρος? Ειπαμε να λεμε αερολογιες αλλα εσυ Μην το παρατραβας. Ποιος Παγγουρας τωρα ? Για τα Καβασιλα μια χαρα ειναι ο ανθρωπος. Μεχρι εκει. Σοβαρεψου. Σε εκθετουν αυτοι που σε βαζουν να γραφεις τετοια.

      Διαγραφή
  10. Καλη αρχη Νικο! Εξαιρετικη επιλογη! Εδειξες οτι πονας την ομαδα που σε ανεδειξε στα δυσκολα και τη στηριζεις. Τη στιγμη που αλλοι ετρεξαν να φυγουν απο τον πρωτο κιολας γυρο εσυ επεστρεψες να βοηθησεις. Τωρα θα συνεργαστεις με τα παιδια που καποτε γυμναζες(Τρουπκο Δελλιο) κι ολα θα πανε καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κρατήστε μακριά από την ομάδα τον Ζαφείρη, μην κάνει καμία μ@λ@.... ακόμα και φύγει και ο Νίκος. Όπως στο βιολογικό.
    Μακριά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ