Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νέα ήττα για τη Βέροια - Έχασε από τον Πανσερραϊκό με 2-0

Μετά το παιχνίδι με τον Ηρακλή, η Βέροια παρουσίασε και πάλι καλό πρόσωπό, αλλά ήταν αδύναμη για την υπέρβαση και γνώρισε την ήττα με 2-0 από τον Πανσερραϊκό για την 22η αγωνιστική της Super League 2.

Όπως αναμενόταν, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκανε πιο δυναμικά στην αναμέτρηση και ξεκίνησαν να προσεγγίζουν την εστία του Βενετικίδη, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσουν κάτι αξιόλογο στα πρώτα λεπτά.

Κάπως έτσι εξελίχθηκε το παιχνίδι μέχρι το 16ο λεπτό, στο οποίο και η Βέροια σημείωσε την πρώτη της τελική με κεφαλιά του Γιουκούδη που έφυγε ψηλά από τα δοκάρια του Κατσίκα.

Ο Πανσερραϊκός απάντησε άμεσα και μάλιστα πέτυχε και το 1-0. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν κόρνερ και με την εκτέλεσή του ο Παπάζογλου πήρε την κεφαλιά αλλάζοντας όσο χρειαζόταν την πορεία και ο Μπαΐροβιτς στο 17′ σκόραρε σχεδόν εξ επαφής.

Στο 22′ ο διαιτητής, κ. Λεωνίδας Στυλιανός, αρνήθηκε πεντακάθαρη κόκκινη κάρτα σε δολοφονικό μαρκάρισμα του Σαΐντ πάνω στον Περδίκη.


Άλλη μία τελική ήρθε για την Βέροια στο 25ο λεπτό, με Γιουκούδη, Ντουμάνη και Ελευθεριάδη να συνεργάζονται αρμονικά, αλλά το σουτ του τελευταίου να καταλήγει στην αγκαλιά του τερματοφύλακα του Πανσερραϊκού.

Σειρά είχε ο Πανσερραϊκός, με τον Ζέρη στο 29′ να βρίσκει την μπάλα μέσα στην περιοχή της Βέροιας, αλλά το σουτ του έφυγε ψηλά άουτ.

Η “Βασίλισσα” δεν απογοητεύτηκε και συνέχισε να προσπαθεί, έχοντας ακόμη μια τελική ξανά με διαγώνιο σουτ του Ελευθεριάδη στο 34ο λεπτό, το οποίο όμως δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον Κατσίκα.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για την Βέροια ήρθε πάλι από τον Ελευθεριάδη. Στο 39′, ο πρωταγωνιστής της “Βασίλισσας” στο πρώτο ημίχρονο βγήκε σε θέση τετ-α-τετ απέναντι από τον Κατσίκα, αλλά ο φορμαρισμένος τερματοφύλακας του Πανσερραϊκού απέκρουσε στέλνοντας την μπάλα σε κόρνερ.

Το ημίχρονο έκλεισε με ένα ψιλοαδιάφορο σουτ του Μπελεβώνη που έφυγε άουτ.

Ορεξάτη μπήκε η Βέροια και στο δεύτερο ημίχρονο ανησυχώντας την άμυνα του Πανσερραϊκού, αλλά χωρίς να κερδίζει κάτι. Η μεγάλη ευκαιρία ήρθε στο 52′ με μακρινό δυνατό σουτ του Μασούρα, το οποίο έστειλε με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ ο Κατσίκας.

Κόντρα στην ροή του αγώνα και ενώ η Βέροια φαινόταν ότι μπορεί, ήρθε η “χρυσή” αλλαγή του Δερμιτζάκη να κάνει το 2-0 στο 60‘. Ο Κατσαντώνη μπήκε στη θέση του Σαΐντ στο 57’ και στο 60ο λεπτό πήδηξε πάνω από όλη την άμυνα της Βέροιας πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ για την σερραϊκή ομάδα.

Από το σημείο αυτό και μετά, φαίνεται ότι ήρθε η κατάρρευση και οι γηπεδούχοι παραλίγο να κάνουν το 3-0, με τον Μπαΐροβιτς στο 65′ να βρίσκεται σε θέση τετ-α-τετ, αλλά να στέλνει την μπάλα αρκετά ψηλά από τα δοκάρια του Βενετικίδη.

Ο Πανσερραϊκός πέτυχε τον στόχο του, η Βέροια δεν είχε ψυχικά αποθέματα να διεκδικήσει την μεγάλη ανατροπή και η συνέχεια του αγώνα ήταν αρκετά αδιάφορη, χωρίς κάποια σημαντική στιγμή.

Μοναδική αξιόλογη στιγμή το ντεμπούτο του 17χρονου Θανάση Γιαγτζίδη, ο οποίος πήρε ειδική άδεια από το σχολείο για να βρεθεί στις Σέρρες και στο 84′ πέρασε στην θέση του Γιουκούδη.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Πανσερραϊκός (ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ):
ΚΑΤΣΙΚΑΣ, ΖΕΡΗΣ, ΠΕΤΑΥΡΑΚΗΣ, ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ (ΛΥΜΠΕΡΑΚΗΣ 87′), ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ, ΣΤΑΪΚΟΣ (ΚΟΛΟΜΠΙΝΟ 57′), ΘΥΜΙΑΝΗΣ, ΜΟΥΡΓΟΣ (ΣΟΦΙΑΝΟΣ 57′), ΣΤΙΝΑ, ΜΠΑΪΡΟΒΙΤΣ (ΚΑΝΙΣ 72′), ΣΑΪΝΤ (ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ 57′).

Βέροια (ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΣ): ΒΕΝΕΤΙΚΙΔΗΣ, ΝΤΟΥΜΑΝΗΣ, ΠΕΡΔΙΚΗΣ (ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ 93′), ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ, ΚΟΛΛΑΡΑΣ, ΜΠΕΛΕΒΩΝΗΣ (ΚΑΣΕΜΙ 68′), ΜΑΣΟΥΡΑΣ, ΜΠΟΥΟΛΙ, ΓΙΟΥΚΟΥΔΗΣ (ΓΙΑΓΤΖΙΔΗΣ 84′), ΖΕ ΕΣΟΝΟ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ (ΜΠΑΪΝΤΟΥ 68′).

3 σχόλια:

  1. Forza Βεροια,εμεις παιζουμε μπαλα εδω.
    Παλι καλα που ο Δερμιτζακης μετα το 2-0 τους ειπε να πανε σε slow motion,αλλιως φευγοντας θα ακουγαμε χρυσπα παμε για το 7.
    Ωραιο φαγητο στα Ανω ποροια.
    Κοιτα που επεσε ο Εδεσσαικος στα τοπικα και του χρονου δε θα ταξιδεψουμε εδεσσα στους καταρακτες καο για σπα αριδαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ ΕΙΔΕ ΠΩΣ ΕΠΕΣΕ Ο ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΒΕΡΟΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΟΧΗ.ΕΚΑΝΕ ΜΑΖΙ 3 ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΥΣΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ.ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.ΤΟΝ ΕΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ Τ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ.Ζ.Φ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συνεχειζεται η κατηφορα βλεπω,αν το χειριζομασταν αλλιως θα νικουσαμε και ηρακλη και τα Σερρας άλλα ημαστε μπετον αρμε αντι να τους παρουμε να παμε για φαγητο,να συζητησουμε τη κατασταση και να μας δινανε τα παιχνηδια,αλλα ειπαμε ημαστε μπετον αρμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ