Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΝΔ: Επιλογή νίκης το ψηφοδέλτιο της Ημαθίας

Λίγες μόλις ώρες μετά την δημοσιοποίηση των υποψηφίων Βουλευτών που θα στελεχώσουν το ψηδοδέλτιο της Ημαθίας, η Διοικούσα Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:


«Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ανακοίνωσε την κα. Στέλλα Αραπατζή, τον κ. Γιώργο Γουλτίδη και την κα. Λίνα - Μαγδαλινή -Τουπεξή ως τους νέους υποψήφιους Βουλευτές Ημαθίας, για την μεγάλη εκλογική μάχη της 21ης Μαΐου 2023.

Μαζί με τους Βουλευτές μας κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο, κ. Τάσο Μπαρτζώκα και τον κ. Λάζαρο Τσαβδαρίδη ενώνουμε τις δυνάμεις μας για έναν καλό και έντιμο προεκλογικό αγώνα, σε ένα ψηφοδέλτιο που αποτελεί επιλογή νίκης.

Η Νέα Δημοκρατία, έχει αποδείξει ότι ξέρει να οδηγεί την Ελλάδα από το χθες στο αύριο. Όλοι μαζί πρέπει να δώσουμε ισχυρή εντολή στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για να μπορούμε να συνεχίσουμε αυτήν την πορεία προς τα εμπρός.

Καλή δύναμη και καλή επιτυχία στους υποψήφιους μας στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, στην ΠΕ Ημαθίας. Καλή επιτυχία στον αγώνα όλων μας! Η Ελλάδα μπροστά!»

13 σχόλια:

  1. Η Ν.Δ. σίγουρα ξέρει να οδηγεί την Ελλάδα από το χθες στο αύριο, όπως ξέρει να οδηγεί τα τρένα στην ίδια γραμμή και στο θάνατο. Θα τρίβετε τα ματάκια σας κι εσείς και οι ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα σχόλια είναι περιττά ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αδύναμο το ψηφοδέλτιο.Όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα είχατε καλλιεργήσει την εντύπωση ότι θα έμπαιναν ονόματα στην Ημαθία που θα έκαναν την διαφορά.Εγω προσωπικά βλέπω άτομα του κομματικού σωλήνα,που δεν νομίζω ότι μπορούν να φέρουν ψήφους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θεωρήσατε τη χώρα μαγαζάκι σας και ασελγήσατε και σεις πάνω στο πτώμα.Τόση αριστεία δεν την σηκώνουν πλέον οι πλάτες μας.
    Σας περιμένουν δανειολήπτες που κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους,μαθητές που τους αφήσατε εκτός πανεπιστημίων ,άνεργοι ,κατεστραμένοι επαγγελματίες ,μισθωτοί και συνταξιούχοι που παραμιλάνε από την ακρίβεια και δε μπορούν να βγάλουν τον μήνα,παιδιά που πηγαίνουν να δουλεψουν εποχιακά στις γαλέρες των νησιών ,νέοι που πήραν τα μάτια τους και έφυγαν στο εξωτερικό.
    Μας δείξατε και εσείς ,ότι τελικά αυτή η χώρα δε μας χωράει ολους...
    Η ώρα της απάντησης έρχεται πολύ σύντομα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ, ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΩΡΘΩΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ.

      Διαγραφή
  5. Υποσχέσεις για μια καρέκλα όπως χρόνια τώρα με χαμογελαστές φωτογραφίες και υποσχέσεις ελπίδας ..... Αλλά δυστυχώς κάποιοι χωρίς αυτούς δεν μπορείτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλη τυχη και προσεξτε τις ραγες που θα ακολουθησετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το σούπερ μάρκετ πανάκριβο,η βενζίνη στα 2 ευρώ,μισό κιλό ψωμί 1,5 ευρώ.....όλα φωτιά ......δύο μισθοί και το τελευταίο δεκαήμερο τρώμε από τα έτοιμα....οι τοκοί των δανείων στο Θεό....τι έκαναν και τι πρόκειται να κάνουν οι υποψήφιοι βουλευτές να μας πουν για να ξέρουμε τι θα ψηφίσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να κάνουν;; τίποτα!
      Αυτό είναι το αποτέλεσμα της παγκοσμιοποίησης, των ανεξέλεγκτων χρηματαγορών, τραπεζών και funds. Της αδυναμίας εθνικής οικ. πολιτικής ( όχι ότι είχαμε και καμιά πολύ σπουδαία και ποτέ!), των συμφερόντων του ντόπιου μεγάλου κεφαλαίου σε συνεργασία με τα ΜΜΕ και φυσικά ,τα επακόλουθα της χρεοκοπίας που ακόμα βιώνουμε και θα βιώνουμε για δεκαετίες, άσχετα με τα παραμύθια των πολιτικών.
      Ας σκεφτούν οι...υποψήφιοι ψηφοφόροι ποιοι ευθύνονται για όλα αυτά, σε πιο βαθμό και ας πράξουν τα ...δέοντα εάν και όσοι πάνε προς την κάλπη. Έτσι κι αλλιώς, ελάχιστα πλέον μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο.
      Προς το χειρότερο και με αυτούς που έχουμε πάντα υπάρχει ...δρόμος!

      Διαγραφή
  8. Ρε δεν ντρέπεστε που μου βάλατε υποψήφιο τον αρχιπασόκο; Αλλά θα τα πούμε όταν θα ζητήσετε την ψήφο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. βλέπω καλά ή με γελούν τα μάτια μου; ο κύριος του ΠΑΣΟΚ υποψήφιος με την ΝΔ;; πώς ανακατεύτηκε η τράπουλα έτσι;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Γουλτίδης στην Νέα Δημοκρατία;;από πότε ρε παιδιά;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ