Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αναστασία Σαμαρά: Η Ναουσαία που μπήκε να διδάξει στυλ στο My Style Rocks!


Ενθουσίασε τους κριτές και πήρε 3άρια με το «καλημέρα»
Νέα εβδομάδα στο My Style Rocks ξεκίνησε, με την είσοδο μίας ακόμη διαγωνιζόμενης, της Αναστασίας Σαμαρά. Η 42χρονη Ναουσαία έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα του My Style Rocks, ενθουσιάζοντας τους τρεις κριτές με το ιδιαίτερο και σύγχρονο στυλ της, που την βαθμολόγησαν με τριάρια, σπάνια βαθμολογία για πρώτη εμφάνιση στο τηλεπαιχνίδι μόδας.


«Όαση στα μάτια μας» την χαρακτήρισε ο Σκουλός, «ευχάριστη προσθήκη» η Ηλιάνα, ενώ ο αυστηρός Κουδουνάρης είπε πως προσπαθεί να συγκρατήσει την χαρά του. Μάλιστα η Αναστασία αναδείχθηκε και η νικήτρια της ημέρας.




Ποια είναι όμως η Ναουσαία Αναστασία Σαμαρά;

Ηλικία: 42 ετών
Επάγγελμα: Personal Stylist

Η Αναστασία έχει καταγωγή από τη Νάουσα Ημαθίας και από μικρή της αρέσει ότι έχει να κάνει με το ντύσιμο αφού και οι δυο γονείς της δούλευαν στη βιομηχανία ενδυμάτων.

Έχει σπουδάσει Κλινική Διαιτολογία στην Αθήνα, στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη Γαλλία. Τον τελευταίο χρόνο ζει και εργάζεται ως personal stylist στο Άμστερνταμ.




Στο My Style Rocks ήρθε για να δείξει στις γυναίκες άνω των 40 αλλά και στις νεότερες πώς να ντυθούν με τρόπο σύγχρονο και φρέσκο. Το προσωπικό της στυλ είναι κατά βάση… δωρικό όπως είναι και ο χαρακτήρας της. Προτιμά τις καθαρές γραμμές και τις μονοχρωμίες ωστόσο της αρέσει και η θεατρικότητα. Θέλει να φέρει εικόνες σύγχρονες αλλά και ανατρεπτικές. Βρίσκει τους κριτές δικαίως… αυστηρούς και τις συμπαίκτριές της μη δεκτικές στην κριτική!

Η Αναστασία έχει όντως ένα ιδιαίτερο στυλ, κάτι που μπορούμε να διαπιστώσουμε και από το προφίλ της στο instagram _____ana_____nda_____.

Δείτε τα βίντεο με την πρώτη εμφάνιση της Αναστασίας:



3 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ