Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με παρέμβαση Καρατσιώλη, η Εύη Βατίδου υποψήφια βουλευτής με το κόμμα της Λατινοπούλου

Και η Εύη Βατίδου κατεβαίνει στις επερχόμενες εκλογές για βουλευτής. Η πρώην σύζυγος του Αλέξη Κούγια θα είναι υποψήφια με το κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του veriotis.gr, καθοριστικό ρόλο για να κλείσει η συγκεκριμένη υποψηφιότητα έπαιξε ο Βεροιώτης δικηγόρος Θάνος Καρατσιώλης, ο οποίος διαθέτει πολλές... άκρες στην πρωτεύουσα. Να θυμίσουμε πως ο διακεκριμένος νομικός κατεβαίνει υποψήφιος Βουλευτής στην Α' Θεσσαλονίκης.

Η Εύη Βατίδου θα διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών στον Βόρειο Τομέα Αθήνας και στο βίντεό της με το οποίο έκανε γνωστή την υποψηφιότητά της, κάλεσε τους πολίτες να συμμετέχουν στις εκλογική διαδικασία διότι, όπως είπε, από την αποχή επωφελούνται τα μεγαλύτερα κόμματα και εξυπηρετεί το «σύστημα».

Η Εύη Βατίδου μίλησε και για την Αφροδίτη Λατινοπούλου, επικφαλής του ΠΑΤΡΙΔΑ, λέγοντας ότι είναι μια νέα γυναίκα που λέει τα πράγματα με το όνομα τους.

9 σχόλια:

  1. Γεμάτο νούμερα είναι αυτό το μόρφωμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα πέσει πολύ γέλιο τελικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διακεκριμένος νομικός; Όλο αστεία είσαι ρε Βεροιώτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θα την πεταξει την κοτσανα του ο μπαμπας του στα σχολια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απαντήσεις
    1. Ψάχνει ακόμα το τηλέφωνο του 100 για να κάνει καταγγελία;

      Διαγραφή
  6. Για να μπεις ως υποψήφιος σε αυτό το ''κόμμα'' πρέπει να είσαι γραφικός και να έχεις απασχολήσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης με βλακείες τουλάχιστον 10 φορές, και επιπλέον να έχεις κάνει τουλάχιστον 3 πλαστικές εγχειρήσεις, και φυσικά να είσαι αδύνατος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ενώ για να μπεις στα ψηφοδέλτια ΝΔ κτλ χρειάζεται να έχεις κάνει δύο τρεις κωλοτουμπες. Να φιλάς ποδιές με τσισα..κ να κάνεις τουμπεκί σε όλα Άσα ξέρεις ότι είναι λάθος για να μη σε διαγράψουν. Κ σου κρεμάσουν μια ταμπέλα . Δεν υπάρχει σωτηρία . Απλά περιμένουμε να σαπίσουν τα πάντα.μηπως κ ξεκινήσει κάποια στιγμή κάτι καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ