Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Περίεργη» διάρρηξη στο υπερκατάστημα «ΜΑΖΙ Μarket»


Μπούκαραν με το φορτηγό της επιχείρησης - Σοβαρές υλικές ζημιές - Ελάχιστα κλοπιμαία

Κινηματογραφική ήταν η διάρρηξη που συνέβη τα ξημερώματα της Τετάρτης 19 Απριλίου στο υπερκατάστημα «ΜΑΖΙ Μarket» στην περιφερειακή οδό της Βέροιας. Οι δράστες προκάλεσαν σοβαρές υλικές ζημιές και περιέργως αφαίρεσαν ελάχιστα κλοπιμαία ενώ υπήρχαν προϊόντα αξίας στο κατάστημα. Χαρακτηριστικό είναι πως πήραν μόνο κέρματα ενώ στο ίδιο συρτάρι υπήρχαν και χαρτονομίσματα.


Ενδιαφέρον έχει και η κινηματογραφική τακτική των διαρρηκτών. Οι δράστες έκοψαν την κεντρική παροχή ρεύματος έξω από το κατάστημα και αφού παραβίασαν ένα φορτηγό της εταιρείας, το χρησιμοποίησαν για να «κατεβάσουν» την είσοδο.

Σημαντικές υλικές ζημιές προκλήθηκαν τόσο στο κατάστημα όσο και σε 3 αυτοκίνητα της εταιρείας που βρίσκονταν στο parking.

Το κατάστημα παραμένει σήμερα Τετάρτη κλειστό, ενώ τα συνεργεία εργάζονται πυρετωδώς για την αποκατάσταση των ζημιών. Το «ΜΑΖΙ Μarket» θα λειτουργήσει κανονικά και θα υποδεχτεί τους πελάτες του την Πέμπτη 20/4.

Δείτε φωτογραφίες:














2 σχόλια:

  1. An pas sto limpatzi mia volta kati tha vreis hBaha

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ερώτημα είναι (δυστυχώς μόνο) ένα.

    1.Ποσες ώρες κάθεται φυλακή, ένας κλέφτης ,η, ληστής ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ