Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μαγαζάρα στην Μήλο άνοιξαν Παντελής και Δημήτρης Καφές

Μπορεί να σταμάτησε εδώ και αρκετά χρόνια το ποδόσφαιρο, ωστόσο μπροστά του άνοιξε ο κόσμος των επιχειρήσεων. Ο Παντελής Καφές, μετά την σπουδαία καριέρα σε Πόντιους, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Βέροια ασχολείται πλέον επαγγελματικά με τα καταστήματα μαζικής εστίασης. 

Πριν από 5 περίπου χρόνια άνοιξε εστιατόριο στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, ενώ φέτος το καλοκαίρι ετοιμάζεται να εγκαινιάσει ένα πολυτελέστατο παραθαλάσσιο μαγαζί στο μαγευτικό νησί της Μήλου. 

Στο πλευρό του έχει πάντα τον αδελφό του και πρώην bomber των γηπέδων της Ημαθίας Δημήτρη Καφέ, ο οποίος τον στηρίζει σ' όλα αυτά τα επαγγελματικά βήματα.

1 σχόλιο:

  1. giati mas to les re verioti ti kani o kathe kafes ??? grafe kati pu endiaferi ton kosmo ,,,,, paradigma gia tin ftoxia mas i to pos ta exafanisti to refsto xrima ke ta plironume mono me kartes se liga xronia... afta ine themata nomizo....yparxun pola themata gia na pliroforis ton kosmo ala oxi o kafes anixe kafeteria ke ti egine lipon ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ