Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η λαϊκή μ' ένα κλικ στο σπίτι μας! E-shop δημιούργησε το Σωματείο Πωλητών Λαϊκών Αγορών Ημαθίας


Τι είπε στο veriotis.gr ο πρόεδρος Δημήτρης Σαμαράς για το πρωτοποριακό project

Ένα νέο πρωτοποριακό project παρουσίασε το Σωματείο Λαϊκών Αγορών Ημαθίας, στην έκτακτη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 2 Απριλίου 2023 στο Μακροχώρι.


Πρόκειται για το site laikhagora.com, μέσω του οποίου οι πωλητές των λαϊκών αγορών θα μπορούν να πωλούν τα προϊόντα τους ηλεκτρονικά, σε καταναλωτές σε όλη την Ελλάδα. Ένα project που δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία του προέδρου του Σωματείου πωλητών λαϊκών αγορών Ημαθίας Δημήτρη Σαμαρά, με σκοπό αρχικά να εγγραφούν οι συνάδελφοι του νομού και έπειτα ολόκληρης της Ελλάδας.


Όπως είπε στο veriotis.gr ο κ. Σαμαράς, σκοπός είναι να αναπτυχθεί ο θεσμός των λαϊκών αγορών και να μπει σε σπίτια που δεν έχει μπει ακόμα. «Η λαϊκή αγορά έχει δύναμη και ιστορία. Δεν θέλουμε να πάρουμε το κοινό της και να το οδηγήσουμε στο ηλεκτρονικό εμπόριο, ούτε να αλλάξουμε την μορφή της λαϊκής. Αυτοί που είναι να έρθουν στη λαϊκή θα έρθουν. Με αυτό τον καινούριο τρόπο θα μπορούμε να πάρουμε ένα έξτρα μεροκάματο», σημείωσε ο κ. Σαμαράς, εξηγώντας παράλληλα τους λόγους που τον οδήγησε να σκεφτεί και να δουλέψει το project αυτό.

«Όπως εγώ και πολλοί συνάδελφοί μας εργάζομαι 3 φορές την εβδομάδα, σε Βέροια, Μακροχώρι και Νάουσα, κάνω 12 μεροκάματα αλλά πληρώνω τον ΕΦΚΑ μου για όλο τον μήνα. Επίσης, όπως και σε όλα τα επαγγέλματα, έχουν πέσει οι πωλήσεις και θέλαμε να βρούμε κάτι καινούριο για να προωθήσουμε τα προϊόντα μας».

Όπως μας ενημέρωσε ο πρόεδρος, το ενδιαφέρον των συναδέλφων του από την Ημαθία είναι μεγάλο, ήδη από την επόμενη ημέρα της επίσησης παρουσίασης του project στην έκτακτη γενική συνέλευση της Κυριακής στο Μακροχώρι.

Αυτή την στιγμή, ο επισκέπτης στο site μπορεί να περιηγηθεί στο μενού των 8 διαθέσιμων κατηγοριών που διατίθενται, όπως είδη ένδυσης, υπόδησης, εσώρουχα, αξεσουάρ, οικιακά είδη, γλυκά, είδη προικός, μελισσοκομικά και σε δεύτερο χρόνο σκοπός είναι να προστεθούν ακόμα περισσότερες κατηγορίες και είδη προϊόντων.

Παράλληλα, εκτός από το e-shop ο επισκέπτης της σελίδας μπορεί να ενημερωθεί και για τις δράσεις, εκδηλώσεις και ανακοινώσεις του Σωματείου Πωλητών Λαϊκών Αγορών Ημαθίας.

Εγγραφή - Κόστος - Διαδικασία

Όπως εξήγησε στο veriotis.gr ο Δημήτρης Σαμαράς, πρόεδρος του Σωματείου και εμπνευστής του project, η εγγραφή είναι πολύ εύκολη να πραγματοποιηθεί μέσω του site για τον κάθε ενδιαφερόμενο πωλητή. Η συμμετοχή έχει κόστος 50€ το τρίμηνο ή 200€ τον χρόνο, ενώ δεν θα υπάρχει καμία άλλη επιβάρυνση, ούτε προμήθεια από τις πωλήσεις. Ο κάθε πωλητής θα έχει τον δικό του κωδικό πρόσβασης στην πλατφόρμα από όπου θα διαχειρίζεται το ηλεκτρονικό του κατάστημα, θα ανεβάζει τα προϊόντα, θα ολοκληρώνει τις πωλήσεις κτλ.

3 σχόλια:

  1. Μπράβο σας ! Καλή συνέχεια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και μπράβο σας, και καλή επιτυχία και καλή συνέχεια, Όμως κανονίστε μερικούς απο σας που νομίζουν οτι ζούνε σε αχούρι, να μην πετάνε ούτε αποτσίγαρα κάτω στο ποτάμι απο την γέφυρα. Κάντε μια βόλτα μετά το παζάρι , να δείτε τι γίνεται απο κάτω. Δεν εχετε μόνον δικαιώματα. Εχετε και υποχρεώσεις. Μερικοί απο εσάς , εχουν τέσσερα πόδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ