Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ξεπούλησε το bazaar των Παιδιών της Άνοιξης!


Ολοκληρώθηκε και φέτος το πασχαλινό bazaar του Συλλόγου «Τα Παιδιά της Άνοιξης» που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο μικρό ξύλινο σπιτάκι τους, στην πλατεία Δημαρχείου της Βέροιας. Οι δημιουργίες τους και τα προϊόντα του bazaar κάθε χρόνο γεμίζουν τα σπίτια μας, αλλά φέτος, η ανταπόκριση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Όπως αναφέρει και η πρόεδρος του Συλλόγου Νόρα Βασιλείου - Σαρκατζή, φέτος το πασχαλινό παζάρι ξεπούλησε, με τις λαμπάδες ειδικά να γίνονται ανάρπαστες μέσα σε 5 μέρες! Είπε συγκεκριμένα:

«Τέτοιες μέρες κάθε χρόνο ο σύλλογός μας εκθέτει τα προϊόντα που με τόση δεξιοτεχνία και αγάπη παράγονται στα εργαστήρια του ΚΔΗΦ ΑμεΑ "Τα Παιδιά της Άνοιξης".

Η συμμετοχή και η στήριξη του κόσμου είναι κάθε χρόνο συγκινητική, η φετινή υποστήριξη όμως ξεπέρασε κάθε προσδοκία καθώς όλες οι λαμπάδες μας δόθηκαν μέσα σε χρονικό διάστημα, μικρότερο των πέντε ημερών. Όλες οι πασχαλινές δημιουργίες ήταν των παιδιών που φιλοξενεί το κέντρο μας, υπό την καθοδήγηση φυσικά του ακούραστου προσωπικού που στελεχώνει το Κ.Δ.Η.Φ. και φροντίζει κάθε χρόνο να δημιουργεί υπέροχα προϊόντα!

Το γεγονός του "ξεπουλήματος" σε διάστημα πολύ μικρότερο από εκείνο που υπολογίσαμε, μόνο χαρούμενους μπορεί να μας κάνει! Πρόκειται για ένδειξη υποστήριξης και αγάπης και μπρος σε τέτοιες πράξεις, τα λόγια περισσεύουν.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους εσάς που προτιμήσατε να στηρίξετε το σύλλογό μας για τις πασχαλινές σας αγορές και δεσμευόμαστε πως την αγάπη που τόσο απλόχερα μας δώσατε, θα την πολλαπλασιάσουμε και καθημερινά θα την μοιράζουμε σε κάθε άτομο με αναπηρία και στις οικογένειες τους!

Καλό Πάσχα!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ