Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ελάτε να δείτε τι μας ετοίμασε για το Πάσχα το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»!


Κάντε τις παραγγελίες σας για ντόπια αμνοερίφια, κοκορέτσια, τσιγεροσαρμάδες και πολλά παραδοσιακά εδέσματα

Βρισκόμαστε πλέον στην τελική ευθεία μέχρι το άγιο Πάσχα και το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» ετοιμάζει συνεχώς τα πιο ιδιαίτερα και πρωτότυπα παρασκεύασματα κρέατος. Όλα φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη για όλους εσάς για το ιδιαίτερο πασχαλινό τραπέζι για να ευχαριστήσετε την οικογένεια και τους καλεσμένους σας.

Κάντε εγκαίρως την παραγγελία σας στο Κρεοπωλείο μας μέχρι και την μεγάλη Τετάρτη.

Αρνιά, κατσίκια, κοκορέτσια, γαρδουμπάκια, τζιγεροσαρμάδες, mix μαγειρίτσας έτοιμο για μαγείρεμα και πολλά άλλα παρασκευασματα κρέατος, όλα χειροποίητα, μας περιμένουν και φέτος για να στρώσουμε τα πασχαλινά μας τραπέζια.

Και φυσικά τα γνωστά και αγαπημένα πλέον αλμυρά γεμιστά τσουρέκια, που γίνονται ανάρπαστα από τα βαφτιστήρια και λατρεύουν όλες οι νονές! Ελάτε στο κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» στη Βέροια, στην οδό Λεωνίδου 2 (Κεντρικής), επιλέξτε τα εδέσματα που θα στολίσουν το τραπέζι σας η κάντε την παραγγελία σας και απολαύστε το πιο νόστιμο Πάσχα!

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες:

 

Κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»
Θα το βρείτε στην οδό Λεωνίδου 2, Κεντρικής
Στο τηλέφωνο 2331061683
Και στο internet με ένα ΚΛΙΚ στο eilikrineia.gr
Και στο facebook ΕΔΩ














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ