Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Σήκωσαν» 70.000€ εξοπλισμό και μεταλλικά αντικείμενα από κτηνοτροφική μονάδα στο Πλατύ


Στη «φάκα» της Αστυνομίας και ο 43χρονος κλεπταποδόχος, ιδιοκτήτης επιχείρησης μετάλλων

Από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος 2 Ρομά ηλικίας 32 και 20 ετών. Όπως προέκυψε από την έρευνα, το χρονικό διάστημα από 11 έως 13 Απριλίου 2023, παραβίασαν κτηνοτροφική μονάδα ημεδαπού σε περιοχή του Πλατέος και αφαίρεσαν εξοπλισμό, μεταλλικά αντικείμενα και ηλεκτρολογικό υλικό, συνολικής αξίας 70.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα.

Επίσης, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τρίτου ημεδαπού άνδρα, ηλικίας 43 ετών για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος, καθώς σε επιχείρηση μετάλλων ιδιοκτησίας του, εντοπίσθηκε μέρος των κλεμμένων αντικειμένων, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχό τους.

2 σχόλια:

  1. Φυλακή θα πάει κανείς απ'αυτούς; ή θα είναι έξω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού την ξέρεις την απάντηση, οι "ευάλωτοι" πληθυσμοί στην Ελλάδα έχουν ασυλία. Η αστυνομία θα τους έχει πιάσει επανειλημμένα για κλοπές αλλά συνέχεια είναι έξω.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ