Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η εγκυμονούσα Κλέλια Πανταζή εύχεται καλό μήνα ανάμεσα στις ανθισμένες ροδακινιές


Πόλος έλξης έγινε τις τελευταίες ημέρες ο Βεροιώτικος κάμπος, λίγο πριν αποχαιρετίσουμε για φέτος το φαινόμενο των ανθισμένων ροδακινιών. Εκατοντάδες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό επισκέφθηκαν την Βέροια για να απολαύσουν τον ροζ κάμπο και να συμμετέχουν στις δράσεις του Τουριστικού Ομίλου για τις ανθισμένες ροδακινιές.

Μεταξύ αυτών και η Κλέλια Πανταζή, που σε λίγο καιρό ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Λευτέρη Τσάκαλο.


Η ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής θέλησε να ευχηθεί καλό μήνα, δημοσιεύοντας φωτογραφίες της από την εκδρομή της στη Βέροια, όπου βρέθηκε για να απολαύσει το μοναδικό αυτό θέαμα του ροζ Ημαθιώτικου κάμπου.

Ποζάρει ανάμεσα στις ανθισμένες ροδακινιές της Βέροιας, κρατώντας την φουσκωμένη της κοιλίτσα και εύχεται καλό μήνα. «Καλό μήνα να έχουμε!! Την αγάπη μου από τις ανθισμένες ροδακινιές της Βέροιας!!», η λεζάντα που συνόδευε τις υπέροχες φωτογραφίες.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ