Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ενημερώθηκαν για την προάσπιση της υγείας στο ΚΑΠΗ

Ολοκληρώθηκε ο Κύκλος των ενημερωτικών ομιλιών, για την προάσπιση υγείας που γίνεται σε συνεργασία με την 8η ΤΟΜΥ Βεροιας, για τα μέλη των ΚΑΠΗ Βέροιας.

Τα μέλη είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την τόσο ενδιαφέρουσα ομιλία με Θέμα ''Προαγωγή Ενεργούς και Υγιούς Γήρανσης"που επιτεύχθηκε σε συνεργασία με τον υπεύθυνο Συντονιστή τον Γενικό Ιατρό της 8ης ΤΟΜΥ Βέροιας Κο Τζαφέρη Ηλία, και πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30 Μαρτίου στο ΚΑΠΗ των Εργατικών και την Δευτέρα 3 Απριλίου στον χώρο του Κεντρικού ΚΑΠΗ Βέροιας.

Οι παρευρισκόμενοι, ενημερώθηκαν από το υπεύθυνο προσωπικό της 8ης ΤΟΜΥ τον Κο Θεοδωρίδη Κωνσταντίνο, Επισκέπτη υγείας και την Κα Μαριέττα Τσίπη Νοσηλεύτρια, οι οποίοι μίλησαν για τα προβλήματα που εμφανίζονται με το πέρας της ηλικίας, τους τρόπους πρόληψης και αντιμετώπισής τους και τα οφέλη της σωστής διατροφής και σωματικής άσκησης.

Ο Πρόεδρος του ΚΑΠΑ Κος Δέλλας Αθανάσιος, η Διευθύντρια του Ν.Π. Κα Αθανασία Γιαμουστάρη, η προϊσταμένη του Ζ τμήματος Κα Παναγιωτίδου Σοφία, ευχαριστούν θερμά την Συντονίστρια των δράσεων της 8ης ΤΟΜΥ Βέροιας την Κα Βέρρου Μαρία, Κοινωνική Λειτουργό για την τόσο ζεστή συνεργασία με τα μέλη μας!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ