Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κέρκυρα: Στο πλευρό του Μητσοτάκη ο Βεσυρόπουλος

«Το μήνυμα σας θα είναι ηχηρό. Η 21η Μαΐου θα είναι η Κυριακή της μεγάλης αυτοδύναμης Ελλάδος», σημείωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στην συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας στην Κέρκυρα, μετά από την παρουσίαση του αναπτυξιακού προγράμματος της περιφέρειας των Ιονίων Νήσων. 

Στο πλευρό του Πρωθυπουργού ήταν συνεχώς ο Υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος. Ο Βουλευτής Ημαθίας συμμετείχε στο κυβερνητικό κλιμάκιο που συνόδεψε τον Πρωθυπουργό στη περιοδεία του στην Κέρκυρα, όπου παρουσιάστηκε το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Ιονίων Νήσων, "260+ έργα για τα Ιόνια Νησιά του 2030".

Ο κ. Βεσυρόπουλος συντόνισε την σύσκεψη, την οποία διοργάνωσε το Επιμελητήριο Κέρκυρας με τους παραγωγικούς φορείς της περιοχής, όπου έλαβε χώρα ένας ιδιαίτερα γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος.

Η περιοδεία ολοκληρώθηκε με την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο κατάμεστο Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κέρκυρας, με την ανταπόκριση του κόσμου να είναι ιδιαίτερα θερμή.

«Είμαστε παρόντες σε κάθε γωνιά της χώρας, αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες της κοινωνίας και μιλάμε με ορατά και μετρήσιμα αποτελέσματα. Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για μία ακόμη καλύτερη Ελλάδα» κατέληξε σε δηλώσεις του ο Υφυπουργός Οικονομικών.

Δείτε φωτογραφίες:














3 σχόλια:

  1. χαλαρωσε Μητσοτακη θα αναστηθουν οι νεκροι των Τεμπων...και θα φυτρωσουν τα κεμμενα δαση με τις γεννητριες του Γεραπετριτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για αυτό να είσαι σίγουρος Κυριάκο! Θα το ακούσεις και θα ....σφυρίζουν τα αυτιά σου για καιρό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ΜΑΤΙ τι έγινε ρε κουμουνιστες το ξεχάσατε μόνο τα τέμπηθυμάστε ένα χωριό κάψατε κόπτη κουμουνιστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ