Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καταπολεμήστε την κυτταρίτιδα με τα φυσικά προϊόντα της Herbstore.gr

Το καλοκαίρι πλησιάζει και όλες θέλουμε να φαίνεται το σώμα μας πιο σφριγηλό και όμορφο. Ωστόσο, η κυτταρίτιδα μπορεί να είναι ένα πρόβλημα που μας εμποδίζει να απολαύσουμε πλήρως τις ζεστές μέρες. Η Herbstore.gr έχει τη λύση στο πρόβλημά μας με τη σειρά φυσικών προϊόντων κατά της κυτταρίτιδας.

Η Herbstore.gr διαθέτει μια ευρεία γκάμα φυσικών προϊόντων, βοτάνων, κρεμών και βαμμάτων για να σε βοηθήσει στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και την πρόληψη της εμφάνισης της στο δέρμα. Όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται από φυσικά συστατικά, χωρίς χημικά και με πρώτες ύλες εξαιρετικής ποιότητας.

Τι είναι όμως η κυτταρίτιδα;

Η κυτταρίτιδα είναι μια κατάσταση όπου τα λιπώδη κύτταρα συσσωρεύονται κάτω από το δέρμα, δημιουργώντας μια εμφάνιση πορτοκαλιού. Υπάρχουν πολλοί φυσικοί τρόποι να βοηθήσετε στην απαλλαγή από την κυτταρίτιδα, όπως η αλλαγή της διατροφής, η αύξηση της σωματικής δραστηριότητας και η χρήση φυσικών προϊόντων.

Κάποια φυτικά συστατικά και βότανα μπορούν να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας είναι:

Πράσινο τσάι

Το πράσινο τσάι περιέχει αντιοξειδωτικά που βοηθούν στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της κυτταρίτιδας.
Το μασάζ με αιθέρια έλαια μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.

Αλόη βέρα
Η αλόη βέρα μπορεί να βοηθήσει στην ενυδάτωση του δέρματος και να μειώσει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας.

Γκρέιπφρουτ
Το γκρέιπφρουτ αντιοξειδωτικά στοιχεία που συμβάλλουν στην αποβολή τοξινών ενώ ταυτόχρονα σφίγγει τους πόρους και καθαρίζει την επιδερμίδα.


Περισσότερα προϊόντα της Herbstore.gr θα βρείτε στο κατάστημα της εταιρείας Κεντρικής 71 Βέροια, στο E-shop καθώς και στα social media της εταιρείας: Facebook & Instagram.

☎ +30 23310 62472,

+30 2331 502 411,

+30 698 5729561


Κεντρικής 71 Βέροια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ