Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πασχαλινές δημιουργίες και όμορφες στιγμές στον Τρίλοφο


Μια διαγενεακή δράση έλαβε χώρα στο Δημοτικό Σχολείο Τριλόφου, όπου τα παιδιά της Ε' και ΣΤ΄τάξης του σχολείου, με την βοήθεια των μελών του ΚΑΠΗ Τριλόφου, δημιούργησαν πασχαλινές κάρτες με την τεχνική του ντεκουπάζ.

Οι μικροί δημιουργοί, καθοδηγούμενοι από τις κυρίες του ΚΑΠΗ και την εργοθεραπεύτρια του τμήματος, φιλοτέχνησαν τις δικές τους πανέμορφες δημιουργίες.

Ο πρόεδρος του Ν.Π. ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας Θανάσης Δέλλας, η Διευθύντρια του ΚΑΠΑ Αθανασία Γιαμουστάρη και η προϊσταμένη του τμήματος Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Σοφία Παναγιωτίδου, ευχαριστούν θερμά τους εκπαιδευτικούς του δημοτικού σχολείου Κατερίνα Πέτρου, Σίσσυ Βασιλειάδου, Στελίνα Σίσκου, Αντώνιο Γκιουλέκα, καθώς και τον Διευθυντή του Σχολείου Στάθη Λαζαρίδη, που ανταποκρίθηκαν και αγκάλιασαν αυτήν την τόσο ωραία δράση και υποδέχθηκαν τα μέλη του ΚΑΠΗ σε ένα τόσο ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον.

Σύμφωνα με τον Γουίλιαμ Μπλέικ, «Η ενεργητικότητα είναι μια αιώνια απόλαυση», για αυτό μικροί και μεγάλοι εν δράσει!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ