Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θυμήθηκε τον παλιό κακό εαυτό της - Ήττα με 2-0 στον Αλμωπό για τη Βέροια

Ήττα, σχεδόν, χωρίς να προσπαθήσει για την Βέροια, μέσα στην έδρα του Αλμωπού Αριδαίας. Πρώτη ευκαιρία, αλλά όχι απειλητική ήταν για τον Αλμωπό Αριδαίας, ο οποίος με ένα στημένο του Κέρθι στο 3ο λεπτό έστειλε την μπάλα μέσα στην περιοχή, αλλά ο Βενετικίδης μάζεψε έυκολα την αδύναμη κεφαλιά.

Απειλή ήρθε ξανά για τον Αλμωπό με σουτ του Πέλκα στο 8ο λεπτό, το οποίο έστειλε κόρνερ ο Βενετικίδης για να έρθουν τα χειρότερα. Η εκτέλεση βρέθηκε στην “καρδιά” της περιοχής και την αναμπουμπούλα εκμεταλλεύτηκε ο Τσιπούρας, ο οποίος εξ επαφής σημείωσε το 1-0.

Μπορεί να μην επιβλήθηκαν, όσον αφορά την κυκλοφορία, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν και την επόμενη τελική, με σουτ του Πέττα στο 15′, το οποίο εξουδετερώθηκε από τον Βεροιώτη γκολκίπερ.

Στο επόμενη δεκάλεπτο η Βέροια ισορρόπησε, αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει. Μεγάλη ευκαιρία ήρθε στο 29ο λεπτό, όταν ο Ιωάννου τόλμησε γυριστό σουτ από το πέναλτι στο γύρισμα του Γιουκούδη, αλλά ήταν αρκετά αδύναμο.

Οι γηπεδούχοι είχαν πολύ μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσουν το προβάδισμά τους στο 43′, με φάουλ του Μανωλάκη από ευνοϊκή θέση στα όρια της μεγάλης περιοχής.

Και στην επανάληψη, ο Αλμωπός σημείωσε την πρώτη ευκαιρία, με τον Πέττα να κάνει παράλληλη σέντρα-σουτ στο 49′, η οποία ταξίδεψε πάνω από την εστία του Βενετικίδη.

Έχοντας ξεμείνει από ενέργεια οι δύο ομάδες (και ειδικά η Βέροια) και με το σκορ να ευνοεί τους γηπεδούχους, η συνέχεια προκάλεσε χασμουρητά στην κερκίδα. Χαρακτηριστικό είναι ότι η επόμενη ευκαιρία σημειώθηκε στο 75′, με ένα απελπιστικά κακό σουτ του Σουλιώτη.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία ήρθε στο 85′ και ήταν για την ομάδα της Πέλλας. Ο Αλμωπός δημιούργησε υπεραριθμία στην περιοχή της Βέροιας και σε αντεπίθεση τεσσάρων εναντίον δύο, ο Πατρινός έστειλα την μπάλα ξυστά από το δεξί δοκάρι του Βενετικίδη.

Μέχρι το σφύριγμα της λήξης, ο Αλμωπός απείλησε περισσότερο και κατάφερε να σημειώσει και δεύτερο γκολ με τον Ρίβας στο 93′.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Αλμωπός Αριδαίας (ΤΥΡΙΑΚΙΔΗΣ): ΝΤΟΚΙΤΣ, ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ, ΑΣΛΑΜΠΑΛΟΓΛΟΥ, ΤΣΙΜΠΟΥΚΑΣ, ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ, ΕΠΠΑΣ, ΚΕΡΘΙ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ, ΠΕΛΚΑΣ (ΡΙΒΑΣ 82′), ΠΕΤΤΑΣ (ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 89′), ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ (ΠΑΤΡΙΝΟΣ 65′).

Βέροια (ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΣ): ΒΕΝΕΤΙΚΙΔΗΣ, ΝΤΟΥΜΑΝΗΣ, ΜΠΛΕΤΣΑΣ (ΜΑΣΟΥΡΑΣ 46′), ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ, ΜΑΝΩΛΙΟΥΔΗΣ, ΜΠΕΛΕΒΩΝΗΣ (ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ 62′), ΚΑΨΑΛΗΣ, ΜΠΟΥΟΛΙ, ΓΙΟΥΚΟΥΔΗΣ, ΙΩΑΝΝΟΥ (ΜΠΑΙΝΤΟΥ 62′), ΚΟΛΛΑΡΑΣ.

Δείτε το φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση εδώ...

39 σχόλια:

  1. φυσιολογική ήττα έτσι όπως παιξαμε.
    Κάτι συμβαίνει στην ομάδα μάλλον και δεν μας το λένε.Τραγικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαστε οι χειρότερη ομάδα της κατηγορίας αυτή είναι η αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βεροια-Ηρακλης ,Με τον Αλεξη στα VIP, ωραιο παιχνηδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και την Αριδαια απληρωτοι ειναι και μαλιστα απο περυσι κι ομως ηταν πιο ομαδα απο το δικο μας το χάλι. Εχουν τεραστια ευθυνη οι παιχτες και ο προπονητης καιρός ειναι να μας αδειασει τη γωνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάρτε τον παγγουρα θα σας σώσει να το θυμάστε αυτο. Αφήστε κάτι Τρουπκιδες Τσαλουχιδες δελλιους και τρέχα από εδώ και τρέχα από εκεί. Μονο ο παγγουρας θα κάνει τσαμπουκάδες τους παικτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρτον Παγγουρα στο γυναικειο μια χαρα ειναι.

      Διαγραφή
    2. τι νομιζεις ρε ο παοκ αλεξανδρειας ειναι ή τα καβασιλα;

      Διαγραφή
    3. Την πορεια αυτων που αναφερεις ο δικος σου ουτε στα ονειρα του δεν την εχει δει γι αυτο ηρεμησε λιγο.

      Διαγραφή
  6. παλι καλα διωξατε τους 3 παικτες και η ομαδα φανηκε ανανεωμενη… ελπιζω να αφησετε να περασει το μηνυμα… γιατι κοβετε οτι δεν σας συμφερει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχω ασκησει εντονη κριτικη κατα καιρους στη διοικηση αλλα αυτη η αποφαση ηταν η σωστοτερη.

      Διαγραφή
    2. πεσε τοτε και κρατα την κριτικη για του χρονου οταν θα παιζεις με την αγια μαρινα

      Διαγραφή
    3. οχι θα ανεχεται η ομαδα καθε εναν τυχαρπαστο που απειλει με εξωδικα και προσφυγες εις βαρος των υπολοιπων. τι ειναι αυτα που λες? Η Βεροια δεν εχει αναγκη τετοιους παιχτες.

      Διαγραφή
    4. τι δεν εχει αναγκη ρε;; φαση δεν εκανες με την αριδαια ασχετε…μακαρι να μην σε πληρωνουν 3 μηνες στην δουλεια σου να δω πως θα κλαψουριζεις

      Διαγραφή
    5. Γιατί ρε εξυπνε ξ διοίκηση φταίει που δεν πληρώθηκαν;;; Μια κατηγορία ολόκληρη είναι απλήρωτη..... Στη δουλειά μου εάν ήμουν μόνο εγώ απλήρωτος φυσικά θα έκανα τα νόμιμα αλλα άμα το κακό ήταν γενικό χωρίς υπαιτιότητα της διοίκησης θα πρέπει να ήμουν το λιγότερο ηλίθιος για να κινηθώ νομικά...

      Διαγραφή
  7. Ο λαός απαιτεί τον Σάκη τον παγγουρα άμεσα στην ομάδα της Βέροιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοβαρα τωρα? χαχαχαχαχαχαχααχαχ

      Διαγραφή
    2. Να γελάνε μετά ,μέχρι και τα καρεκλακια του γηπέδου... Το πολύ σε κανέναν παοκ Αλεξάνδρειας να πάει ... Άντε για να λέει ότι έκανε την υπέρβαση να πάει σε καμία Βεργίνα μέχρι εκεί....

      Διαγραφή
    3. καλυτερα ας κατσει ο σακης ο βουλγαρης

      Διαγραφή
  8. Αλεξη,δωσε μας τον αγωνα αφου φετος ειστε αδιαφοροι γιατι μετα στις Σερρες θα τραγουδαμε χρυσπα φευγω για το 7.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε παιδιά μη κράζετε στενοχωριέται ο ΝΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πειραζει. Θα ερθει στο γηπεδο να φωναζει για τον Ιωαννου και θα του περασει. Βαρεθηκαμε να τον ακουμε σε καθε ματς μπραβο Γιαννη και μπράβο Γιαννη. Τωρα τι βλέπει και φωναζει μπραβο μονο αυτος ξερει.

      Διαγραφή
    2. Επιτροπη μεταγραφων κι αυτος. Προκοψαμε.

      Διαγραφή
  10. ...argosxoli iste oli sas ...den xerete na kanete sxolio krima

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ποιον παγγουρα λεει ο αλλος οτι να ναι. Ζουμε τραγικες καταστασεις και ως ομαδα και ως φιλαθλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν υπήρχαμε .Κάτι λείπει. Ίσως ο υποβιβασμός μας σώσει από τα χρέη και οδεύουμε ήρεμα προς τα κει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τα χρεη θα μεινουν αδερφε,απλα αν πεσουμε στο τοπικο και παιζουμε με την ακαδημια τοτες τα χρεοι σιγα σιγα να τα ξεχρεωσουμε.
    Ωραια παιχνηδια καθε κυριακη με τη κουμαρια,το ξηρολιβαδο,το Σελι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Και τώρα γλύψτε τον Κούγια για να σωθούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε μεγάλε μέχρι δευτέρα δημοτικού πήγες; Μας έβγαλες τα μάτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Του χρονου στη Γ εθνικη το συζηταμε για να παμε γηπεδο,τωρα και free εισοδος να υπαρχει δε θα χασω το χρονο μου και αν παμε λογω του ηρακλη θα παμε και μηπως ο ανθρωπος μας δωσει το παιχνηδι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή πρέπει να σου δώσει παιχνίδι ο Ηρακλής τέτοια ομάδα θέλεις να έχεις; Ας παίξουν μπάλα για να το πάρουν το παιχνίδι,ο Αλμωπος που το λένε κάποιοι χωριό δύο φορές τον έπαιξε τον Ηρακλή την μια εντός του Ηρακλή έφερε Χ και μέσα στην έδρα του ο Αλμωπος τον νίκησε ,ας το κάνει καί η Βέροια που έχει κι αυτή ένα όνομα, θέλω να πω ότι περισσότερες ομάδες έχουν οικονομικά προβλήματα αλλά κάποιες παίζουν μπαλαρα.Υ.Γ. καλό θα ήταν εδώ στη Βέροια καί η αξιοποίηση δικών της παιδιών βγαλμένα από την ακαδημία της παίζουν αλλού και βγάζουν μάτια.

      Διαγραφή
  17. Εφυγε κι ο τεχνικος μας διευθυντης. ολο και καποια εξηγηση θα ειχε να μας δωσει γι αυτο το χάλι. Δε θα μαθουμε ποτε κριμα. Τι καιρο ειπαμε κανει στον Καναδα? Ας επαιρνε τα παλτα τουλαχιστον μαζι του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εγω ξερω οσο καιρο ητανε ο Γιωτης στην ομαδα ανοιγανε ολες οι πορτες τωρα ειναι θεοκλειστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για πες μας ποιες πορτες ανοιξανε? Γιατι εγω τη μονη πορτα που ειδα να ανοιγει ηταν του ξενοδοχειου του Πανσεραικου π[αραμονες του μεταξυ μας ματς. Κι εληξε0-3.

      Διαγραφή
    2. οσο ηταν και αλλοι που αποχωρησαν ανοιγαμε και τα ποδια στον δερμιτζακη

      Διαγραφή
    3. Ναι ναι μιας και ο Γιώτης χαίρει άκρας εκτιμήσης στον υγιή ποδοσφαιρικό κόσμο που κάποιος κάπου κάποτε έλεγε μην παίζετε σκληρά με τις Σέρρες γιατί πάνε για πρωτάθλημα.... Τόσο ανοιχτές οι πόρτες που μας φόρτωσε με το έτσι θέλω όλα τα παλτά της χειμερινής σεζόν 2022 έφυγε σαν """""κύριος""" λέμε τώρα χωρίς να λογοδοτήσει για τις επιλογές παιχτών που έφερε.... Άσε δενθα μάθουμε τώρα τον τσαλουχίδη τον ξέρουμε από πολύ παλιά τι καπνό φουμαρει... (Βλέπε κεφάλαιο Καρυπίδης)

      Διαγραφή
  19. Τί θες να πεις για ποιες πόρτες των πέναλτυ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κατι ξες και δεν μας το λες πονηρε χαχαχχαχ

      Διαγραφή
  20. Μπορειτε να κερδησετε τον ηρακλη;Φυσικα και πρεπει να παρακαλεσετε τον Αλεξη ως προσωπικοτητα που ειναι να σας δωσει το παιχνηδι,και με τον Αρη Μουδρου να παιξετε θα μετρατε γκολ.
    Σημερα παρασκευη,αυριο το Παιχνηδι σημερα να ερθετε σε επαφη με τον ανθρωπο για να κατεβασει τη β ομαδα,εχει καρδια εχει ψυχη ειναι καλος ανθρωπος ο Αλεξης,θα μας το δωσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Παληκάρι σταμάτα να γράφεις θα σου την πει πάλι ο άλλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ