Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ικανοποίηση Μούρτη για την επαναλειτουργία της Σχολής Αστυφυλάκων Νάουσας

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας, Απόστολος Μούρτης, εξέδωσε ανακοίνωση με θέμα: «Η ανακοίνωση επαναλειτουργίας της σχολής αστυφυλάκων Νάουσας με βρίσκει απόλυτα ικανοποιημένο». Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

«Η επίσημη ανακοίνωση επαναλειτουργίας της σχολής αστυφυλάκων Νάουσας, με βρίσκει απόλυτα ικανοποιημένο! Η συμβολή της Ένωσης Αστυνομικών Ημαθίας, στις προεργασίες ήταν καθοριστική! Αφενός για την επαναλειτουργία της αφετέρου δε για τον τρόπο και τις προϋποθέσεις!

Εκκρεμεί να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα και η στελέχωση του ΤΔΑ Νάουσας, να μην αποδυναμώσει υφιστάμενες αστυνομικές υπηρεσίες που εδράζουν στην Ημαθία! Για τους παρατηρητές της ιστορίας αφήνω εδώ φωτογραφικά στιγμιότυπα με ημερομηνίες από τις συναντήσεις που προηγήθηκαν του τελικού αποτελέσματος!»







7 σχόλια:

  1. Ο Βεσυροπουλος σταθηκε αντάξιος στην δέσμευση για επαναλειτουργία της σχολής....εσύ πρόεδρε θα ανταποδώσεις το ίδιο στον Υπουργό ή θα το παίξεις σε διπλό ή και τριπλό ταμπλό.Γιατι κάτι τέτοιο φημολογείται για την πάρτη σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από την στιγμή που ο Μούρτης είναι ικανοποιημένος όλα τα υπόλοιπα είναι περιττά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ερώτηση.... Η Σχολή στην Νάουσα με τι προσωπικό θα λειτουργεί; από ντόπιους αστυνομικούς η θα έρθουν εκτός νόμου; αν είναι ντόπιοι θα τους τραβήξουν από υπηρεσίες ζωτικες; θα υπάρξει λιγότερη αστυνόμευση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας δω τον Μούρτη με στολή και μετά ας πεθάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν δεν ηταν ο Μουρτης ουτε σχολή θα βλέπατε ουτε νέο κτίριο . Προεδρε κατεβα στις εκλογές να βάλεις σε τάξη την ημαθια και Ασε τις φαρμακογλωσσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μακάρι να είχαμε σε όλα τα σωματεία ανθρώπους σαν τον Μουρτη.
    Όπου τον πετύχουμε στην πόλη, ασχολείται με τα θέματα των συναδέλφων του.
    Και απ'όσο ακούγεται, σε κάθε εκλογική διαδικασία τον προτιμούν ακόμη περισσότεροι για πρόεδρο απ'ότι την προηγούμενη φορά.
    Όσο αφορά την αστυνόμευση, μακάρι να μην λιγοστέψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καινούριο κτήριο;;;;;;;; που ρε παιδιά;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ