Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η συμπεριφορά του Ενός - Συμπεριφορά όλων μας

Του Δημοτικού συμβούλου Ευστάθιου Κελεσίδη - Εντεταλμένος σύμβουλος της Δημοτικής Αστυνομίας

«Και ….λόγω των ημερών και της αυξημένης κυκλοφορίας των οχημάτων. Καθημερινά ήμαστε δέκτες πολλών παραβατικών συμπεριφορών – οικόπεδα- ανάρμοστες συμπεριφορές- παραβατικότητα οδηγών κ.ά. Το θέμα δεν είναι μόνο ο έλεγχος, η καταστολή αλλά η πρόληψη. Ο πιο σημαντικός παράγοντας Η συμπεριφορά.

Θέλουμε την ευαισθητοποίηση του καθ΄ ενός μας ως προς τη συμπεριφορά απέναντι στον συμπολίτη μας. Η δημοτική αστυνομία σε συνεργασία με τη Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, παρεμβαίνει για την καλυτέρευση της καθημερινότητας όλων μας.

**Στην πλατεία Αγ. Αντωνίου έχουν επανατοποθετηθεί σιδερένια κολονάκια τα οποία είχαν ξηλωθεί με βίαιο τρόπο.

Τα υλικά του Δήμου που τοποθετούνται είναι παρεμβάσεις προς το καλό όλων και περιουσία όλων μας. Η συμπεριφορά του Ενός- Συμπεριφορά όλων μας. Εύχομαι Καλή Ανάσταση και Χρόνια Πολλά με περισσή υγεία για όλους.



 

4 σχόλια:

  1. Πες τα Στάθη.
    Γίναμε αδιάφοροι έως επικίνδυνοι στη συμπεριφορά μας σε όλα τα θέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχει η νέα μόδα που ορισμένοι επιτήδειοι (κουτοπόνηροι) έχουν αποκολλήσει τα κολωνάκια, και τα σηκώνουν και τα επανατοποθετούν κατά την κρίση τους για προσωπική εξυπηρέτηση.
    Συνήθως το συναντάμε μπροστά από τα καταστήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά τα λέτε κύριε συμβουλε της δημότικης αστυνομίας.Αλλα ο ρόλος σας είναι να εφαρμόζεται τον νόμο προς ώφελος των πολιτών γι'αυτό με το να πίνετε τον καφέ σας σε καταστήματα που έχουν καταλάβει παράνομα πεζοδρόμιο με τα τραπεζοκαθίσματα, δεν νομίζω ότι είναι ηθικά σωστό ,και επικροτείτε την παραβατικότητα!!!!Καλή Ανάσταση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε Στάθη έχεις απόλυτο δίκιο. Δυστυχώς η λύση είναι τα πρόστιμα και οι καταγγελίες. Εγώ προσωπικά έστειλα ένα κείμενο πριν μερικές μέρες με συγκεκριμένες παραβάσεις, αλλά ο βεροιώτης το έθαψε, ίσως επειδή θίγονται συμφέροντα. Όποιος έζησε στο εξωτερικό, κάνει τις συγκρίσεις και διαπιστώνει ότι είμαστε αφρικανική χώρα και ίσως και χειρότεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ