Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

H γυναίκα που προκάλεσε «σεισμό» στα μπουζούκια της Βέροιας - Έριξε δεκάδες πανέρια στην Κρυσταλλία

Ποιος το είπε πως τα λουλούδια σε λαϊκές τραγουδίστριες είναι ανδρική υπόθεση;

Στη Βέροια έχουν αλλάξει τα δεδομένα και οι ανατροπές είναι πολλές και συχνές. Οι γυναίκες την έχουν δει... αλλιώς και αν τυχόν μερακλώσουν, δεν διστάζουν να πετάξουν πολλά πανέρια.

Όπως για παράδειγμα το βράδυ του Σαββάτου, λίγη ώρα μετά την Ανάσταση, μια όμορφη Ημαθιώτισσα αποφάσισε να προκαλέσει «σεισμό» στο νυχτερινό κέντρο του «Voice» και να στρέψει επάνω της όλα τα βλέμματα! 

Μόλις η εκρηκτική Κρυσταλλία ερμήνευσε το αγαπημένο της τραγούδι «Φέρτε μια κούπα με κρασί», άρχισε να της ρίχνει γαρύφαλλα και να τραγουδάει μαζί της. To τι έγινε στο μαγαζί δεν περιγράφεται...

Δείτε το video:

9 σχόλια:

  1. Αισχος φίλε...όχι εσχος....μας τυφλωσες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πανάκριβο το ρολόι της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπο Μπο μαγκαςςςς η κερία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην τυπισσα μην της ρίχνετε πολλα λουλουδια γιατί όσο παει και ψωνιζετε!! Νομίζει ότι είναι καμία μεγάλη σταρ! Να άξιζε κιόλας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμαθα οτι προχτές το πρωί, στο βρακί της κυρίας στο πίσω μέρος, σχηματίστηκε το πρόσωπο του πρώην της. Χe σμένο τον είχε ούτως ή άλλως. Το πέταξε και θα πάρει άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ