Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα γλυκαντικά της Herbstore.gr για γλυκά χωρίς ζάχαρη

Απολαύστε τα αγαπημένα σας γλυκά, χωρίς επιπλέον ζάχαρη
Είναι κανόνας πως μετά από ένα πλήρες γεύμα, το γλυκό και ο καφές είναι απαραίτητα! Ευτυχώς, δε χρειάζεται να στερηθείτε τα αγαπημένα σας επιδόρπια και ροφήματα, καθώς στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Herbstore.gr, μπορείτε να προμηθευτείτε γλυκαντικές ουσίες που λειτουργούν ως υποκατάστατο της ζάχαρης και δεν προσθέτουν επιπλέον θερμίδες στα γλυκά!

Οι γλυκαντικές ουσίες που βρίσκονται στη φύση, μας κάνουν να απολαμβάνουμε τα ροφήματα μας καθώς και τα γλυκά μας, ενώ ταυτόχρονα κάνουν καλό και στην υγεία μας. Δεν περιέχουν σχεδόν καθόλου θερμίδες ενώ η περιεκτικότητα σε φρουκτόζη είναι χαμηλή. Αρκετές μελέτες δείχνουν ότι η υπερβολική φρουκτόζη ευθύνεται για το λιπώδες ήπαρ και το επικίνδυνο σπλαχνικό λίπος γύρω από τα εσωτερικά όργανα στην κοιλιακή χώρα και αυξάνει τα τριγλυκερίδια. Μεταβολίζεται μόνο στο συκώτι, το οποίο τη μετατρέπει σε λίπος και δυστυχώς, παραμένει στο συκώτι (με αποτέλεσμα το λιπώδες ήπαρ). Αντίθετα, η γλυκόζη μεταβολίζεται από κάθε κύτταρο στο σώμα μας.

Στη Herbstore.gr, μπορείτε να βρείτε τα εξής προϊόντα που θα σας βοηθήσουν να ελαττώσετε ή και να αντικαταστήσετε εντελώς τη ζάχαρη από τα ροφήματα και τα γλυκά:






Περισσότερα προιόντα της Herbstore.gr 
θα βρείτε στο κατάστημα της εταιρείας Κεντρικής 71 Βέροια, καθώς και στα social media της εταιρείας: Facebook & Instagram.

☎ +30 23310 62472, 
+30 2331 502 411, 
+30 698 5729561


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ