Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έχουν χιούμορ εκεί στον Διαβατό - Ζητούν από την ΕΠΟ να γίνει ο τελικός κυπέλλου στο χωριό τους!

Εδώ και δέκα ημέρες περίπου, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ε.Π.Ο. παίζουν την... «κολοκυθιά» όσον αφορά τον τόπο διεξαγωγής του κυπέλλου Ελλάδος. Αρχικά, η «μπίλια» ξεκίνησε από το ΟΑΚΑ, πήγε Ιταλία, έκανε μια στάση στο Λονδίνο, κάτι ακούστηκε για Αυστραλία, αλλά τελικά πάρθηκε η απόφαση για Κύπρο, πριν όμως δώσει τελικά άκυρο η αστυνομία.

Ο Μπαλτάκος βρίσκεται σε απόγνωση! Ο Μπέος δεν δέχεται να γίνει στο Βόλο, οπότε η λύση ήρθε από... Ημαθία μεριά. Ναι, καλά ακούσατε! Η Διοίκηση του Ατρόμητου Διαβατού προσφέρει το γήπεδο του χωριού για να γίνει η ποδοσφαιρική αναμέτρηση των δύο Δικεφάλων. Αξίζει να σημειωθεί, πως τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό. 

Άραγε την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας την ρώτησαν αν θέλει; Μάλλον όχι!

Διαβάστε αναλυτικά την χιουμοριστική ανακοίνωση του συλλόγου:

«Μετά και την άρνηση του Δημάρχου Βόλου για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλου Ελλάδος στο Βόλο, η διοίκηση του Ατρομητος Διαβατού αποφάσισε να διευκολύνει την ΕΠΟ . Παραχωρεί το γήπεδο του Διαβατού για τη διεξαγωγή του μεγάλου αγώνα. 

Διαθέτουμε 2 κερκίδες, "ανακαινισμένα" αποδυτήρια και καντίνα. Οι φίλαθλοι των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα έρθουν με ασφάλεια από διαφορετικούς δρόμους και διαφορετικές κερκίδες.

Υ.Γ. Τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό. ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ».

2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ