Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Είσαι ετεροδημότης ή Έλληνας εξωτερικού; Μάθε πού ψηφίζεις!


Την Κυριακή 21 Μαΐου 2023 στήνονται οι κάλπες στα εκλογικά τμήματα όλης της χώρας για τις εθνικές εκλογές.
Οι πολίτες μπορούν να μάθουν πού ψηφίζουν μέσω της εφαρμογής του υπουργείου Εσωτερικών, στην οποία πλέον έχουν ενσωματωθεί και τα στοιχεία των ετεροδημοτών που υπέβαλαν σχετική αίτηση μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου.

Από τις 28 Φεβρουαρίου δεν γίνονται πλέον δεκτές νέες αιτήσεις από ετεροδημότες, ενώ αδύνατη είναι και η ανάκληση της αίτησης, δηλαδή η διαγραφή από τους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους ετεροδημοτών.

Όσοι ετεροδημότες υπέβαλαν αίτηση για μεταφορά, από 1η Μαρτίου και μετά, θα πρέπει να μεταβούν στην περιοχή που είχαν τα δικαιώματά τους, καθώς δεν ενσωματώθηκαν στις αλλαγές.


Συμπληρώνετε το επώνυμο και τα πρώτα στοιχεία από το όνομά σας, αλλά και τα ονόματα του πατέρα και της μητέρα σας. Ακόμα προσθέτετε την χρονολογία γέννησή σας.

Εναλλακτικά - εφόσον το θυμάστε - συμπληρώνετε μόνο τον Ειδικό Εκλογικό Αριθμό (E.E.A.) και το επώνυμό σας.

2 σχόλια:

  1. Σημασία δεν έχει σε ποιο σχολείο είναι το εκλογικό κέντρο που ψηφίζεις...
    Σημασία έχει το τί ψηφίζεις και με ποια κριτήρια...(Όλοι το ίδιο είναι / γιατί οι άλλοι είναι καλύτεροι; / τίποτα δε γίνεται / ψηφίζω τον Α γιατί μου έκανε το τάδε ρουσφέτι στο γιο μου / εμείς είμαστε πάππου προς πάππου το Β κόμμα....κλπ....κλπ).
    Αν είναι αυτά τα κριτήρια και όχι (τι φόρους θα μου βάλει, τι θα κάνει με την ακριβεια, τι θα κάνει με την παιδεία, με τα νοσοκομεία, με την εύρευση εργασίας κλπ κλπ) τότε είμαστε χαμένοι και άδικα ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ... ΤΩΡΑ ΠΙΑ!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ