Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αντιδράσεις στον εμπορικό κόσμο με την τροποποίηση του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων


Ποια η θέση του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας
Την απόλυτη συμφωνία του με την επιστολή που έστειλαν από κοινού η ΕΣΕΕ και η ΓΣΕΒΕΕ στο υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων για το θέμα της τροποποίησης του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων, εκφράζει ο Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας. 

Σύμφωνα με την τροπολογία, προβλέπεται η προαιρετική λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων την τελευταία Κυριακή του Νοεμβρίου, αντί για την πρώτη Κυριακή του Νοεμβρίου και τη δεύτερη Κυριακή των χειμερινών εκπτώσεων αντί για την πρώτη Κυριακή του Μαΐου.

Επιπλέον, προβλέπεται η παράταση του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων, πέρα από τις 21 :00 και συγκεκριμένα με δυνατότητα λειτουργίας κατά τη διάρκεια της νύχτας και έως τις 06:00 το πρωί, μετά από πρόταση του τοπικού Εμπορικού Συλλόγου προς τον Δήμο, ο οποίος λαμβάνει και τη σχετική απόφαση.

Η επιστολή των ΕΣΕΕ και ΓΣΕΒΕΕ

4 σχόλια:

  1. Ακόμα να καταλάβουμε ότι αυτή η Κυβέρνηση θέλει τους λίγους και μεγάλους; Οι πολλοί και μικροί ας προσέχουμε ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξέρουν τί τους γίνεται!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μα γιατι ??? δεν ξεραμε οτι αυτην ειναι η αναπτυξη που μας ειχαν υποσχεθει !!!!!!!!!! αναπτυξη για τους μεγαλους.........πεινα για τους τοπικους εμπορους και της οικογενειες τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από προσωπικό τι κανουμε ; Υπάρχουν εργαζόμενοι; Κυριε Υπουργέ πρώτα εργαζόμενοι και μετά άνοιγμα ωραρίων Οι επιχειρήσεις ψάχνουν και δεν βρίσκουν…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ