Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έκλεψαν κοινόχρηστα ποδήλατα στη Βέροια - Προκάλεσαν φθορές στο σύστημα

Συνελήφθησαν χθες (1 Απριλίου 2023) το βράδυ στη Βέροια, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, 2 ανήλικοι ημεδαποί, καθώς διαπιστώθηκε να έχουν αφαιρέσει 2 κοινόχρηστα ποδήλατα, προκαλώντας φθορές στο σύστημα ηλεκτρονικής ασφάλισης τους. 

Τα κλεμμένα ποδήλατα βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους. Στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μεταλλικό σφυρί. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας.

11 σχόλια:

  1. Αποκλείεται να ήταν γύφτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας το είχα γράψει πριν τα πάρετε τα ποδήλατα.
    Μην τα παίρνετε ακόμη και αν είναι με χρήματα της ΕΕ διότι η Βέροια δεν είναι για ποδήλατα . Σας είπα ότι ο μόνος που θα ωφεληθεί θα είναι ο προμηθευτής κανείς άλλος. Όπως διαπιστώνετε είχα δίκιο δυστυχώς. Εσείς όμως θέλατε φωτογραφίες και δηλώσεις για κάτι που κάνατε χωρίς αποτέλεσμα για την πόλη. Καλύτερα να αφήνατε να τα έπαιρνε άλλη πόλη που θα βόλευε το ποδήλατο παρά αυτό που γίνεται τώρα. Αλλά όλα για την προβολή σας και αν βολέψει και για την πόλη έχει καλώς, αλλιώς φταίνε οι άλλοι.
    Είδατε πουθενά να κυκλοφορήσει κανένα από τα ποδήλατά σας ; Πουθενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα λεγες το θυμάμαι, ήταν ξεκάθαρο ότι τα λεγες και δεν σε άκουγαν...αχ, πόσο καλύτερα θα ήταν αν σε άκουγαν, άτιμε ανωνυμούλη

      Διαγραφή
    2. Είδα ένα από αυτά τα ποδήλατα στην ποδηλατάδα προς τις ανθισμένες ροδακινιές και μάλιστα σε ένα από αυτά ήταν πάνω ποδηλάτης που μετά την "εκλογή" του η μπάκα του τριπλασιάστηκε σε μέγεθος. Ίσως θα πρέπει να τα χρησιμοποιεί πιο συχνά τα ποδήλατα αυτά.

      Διαγραφή
    3. Για τον Ανώνυμος2 Απριλίου 2023 στις 10:33 μ.μ.
      Το θέμα δεν είναι αν δικαιώθηκα ή όχι (αν ήθελα να αναδειχθώ από αυτό θα είχα και το όνομά μου). Το θέμα είναι αν αυτό που κάνουν οι αιρετοί είναι χρηστικό και βολικό για την πόλη. Και εδώ όπως καταλαβαίνεις δεν είναι βολικό.

      Διαγραφή
  3. Πατε να τα πάρετε πριν τα βαψουν!!!! Ξέρετε πισω απο το γήπεδο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάλι χτύπησε η γνωστή φυλή του χαλκού !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Βέροια μετά το "έγλημα" που έγινε με λάθος παρεμβάσεις ανάπλασης και απαράδεκτο σχέδιο, κατέστη αφιλόξενη όχι μόνο για τους πεζούς (όπως χώμα και τσιμεντόκυβους στην πλατεία Ελιάς) και τα οχήματα, αλλά και για τα ποδήλατα. Μάλιστα το αλλοπρόσαλλο στένεμα δρόμων και η μη μελετημένη νέα χάραξη πεζοδρόμων (όπως η στένωση πεζοδρομίου ανοίξεως από Αγ. Αναργύρους έως Ελιά και διακοπή της ευθείας του) δεν άφησαν περιθώρια για την χάραξη ποδηλατόδρομου, έστω υποτυπώδους. Τι να λέμε τώρα για ποδήλατα σ' αυτή την πόλη με οδούς κλίσης ανωφέρειας άνω του 10%, άκρως επικίνδυνη η οδήγηση ποδηλάτων χωρίς ποδηλατόδρομους επί πεζοδρομίων, αφήστε το καλύτερα και ξηλώστε τη βριτρίνα, τζάμπα πάει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η επόμενη καινοτομία θα είναι τα θαλάσσια ποδήλατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για βόλτες με ποδήλατο η Βέροια δεν κάνει. Ούτε σ' εμένα δεν βολεψε. Η Αλεξάνδρεια κάνει. Τα κοινόχρηστα ποδήλατα ήταν 12 στην Αλεξάνδρεια. 6 είναι μπροστά σε καφετέριες και άλλα 6 ήταν μπροστά από τον σιδηροδρομικό σταθμό πάνω σε μια πλατεία. Από τα οποία στα 2 έλειπαν από το ένα η σέλα και στο αλλο οι ροδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μην τυχόν και ακούσω ότι τα πήραν γιουφτ! Τούρκοι κατάσκοποι τα πήραν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ