Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

20 χρόνια από την τραγωδία των Τεμπών - Με μεγάλη συμμετοχή ο αγώνας μνήμης των 21 Μαθητών στο Μακροχώρι


Ο Γιώργος Σταμούλης νικητής του μεγάλου αγώνα
Έπειτα από 3 χρόνια παύσης λόγω της πανδημίας και στη «σκιά» της θλιβερής επετείου των 20 χρόνων από το δυστύχημα των Τεμπών που στοίχισε την ζωή στους 21 μαθητές του Λυκείου Μακροχωρίου, ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 2 Απριλίου 2023 ο 5ος «Δρόμος 21 Μαθητών».

Ο αγώνας μνήμης διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μακροχωρίου «ΨΗΦΙΔΩΤΟ», σε συνεργασία με τον δήμο Βέροιας και το ΚΑΠΑ, τον Λαογραφικό Σύλλογο Ντόπιων Μακροχωρίου και την Τροχαία Βέροιας και περιελάμβανε 6 κατηγορίες αγώνων. Τον μεγάλο αγώνα των 10,4χλμ για συμμετέχοντες ηλικίας 16 ετών και άνω, τον περιπατητικό λαϊκό αγώνα Υγείας 3χλμ για συμμετέχοντες ηλικίας 16 ετών και άνω, τον αγώνα μαθητών Δημοτικών 1λχμ (Α,Β,Γ Δημοτικού), τον αγώνα μαθητών Δημοτικών 1λχμ (Δ, Ε, ΣΤ Δημοτικού), τον αγώνα μαθητών Γυμνασίων 2χλμ, και τον αγώνα ΑμΕΑ 250μ.


Νικητής στον αγώνα των 10.400 μέτρων ήταν ο Κώστας Σταμούλης,ενώ συνολικά συμμετείχαν περισσότεροι από 1.200 δρομείς όλων των ηλικιών σε όλες τις κατηγορίες.


Στο τέλος του αγώνα, ο υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος, πρόσφερε στον Σύλλογο «Ψηφιδωτό» έναν απινιδωτή, στην μνήμη των 21 μαθητών που έχασαν τη ζωή τους στα Τέμπη.

Δείτε το φωτορεπορτάζ:














































































































































































































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ