Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Don’t give up» από τον Φλορεντίν Μπουόλι - Το μήνυμα προς τους συμπαίκτες του


Αδιαμφισβήτητα η δυσκολότερη σεζόν της Βέροιας τα τελευταία χρόνια.Προβλήματα αγωνιστικά ταλανίζουν την ομάδα, οικονομικά της Super League 2 δημιουργούν συνθήκες αβεβαιότητας και ψυχολογικά το κλίμα είναι εύθραυστο με συνεχείς εντάσεις και γκρίνια.

Βέβαια, παρά τα χίλια πάθη της «Βασίλισσας», το τελευταίο διάστημα αγωνιστικά δείχνει να υπάρχει διάθεση για ανάκαμψη. Δύο θετικά αποτελέσματα με Θεσπρωτό και ΠΑΟΚ Β’, ήρθαν να αναιρεθούν στην Αριδαία, όπου γνώρισε μια σκληρή ήττα χωρίς καν να προσπαθήσει.

Αγωνιστικά δεν την πήρε από κάτω και στα επόμενα πολύ δύσκολα παιχνίδια με Ηρακλή και Πανσερραϊκό η εικόνα ήταν ενθαρρυντική, αλλά δεν έφερε αποτέλεσμα.

Απ’ ό,τι φαίνεται η ομάδα δεν θα τα παρατήσει και αυτό δείχνει μια ανάρτηση του Φλορεντίν Μπουόλι στα Social Media.

Ο Καμερουνέζος επιθετικός της Βέροιας ανάρτησε μια ομαδική εικόνα της Βέροιας από τις Σέρρες, συνοδευόμενη από τη λεζάντα «Don’t give up», δηλαδή «Μην τα παρατάτε».

Δείτε την ανάρτηση:















Πηγή

5 σχόλια:

  1. Με τους λαγους junior, τον Μακεδονικο, τη Λαρισα και με τη καλαμαρια αν παρετε 4 βαθμους τοτες να πατε να αναψετε τοσες λαμπαδες στη παναγια Σουμελα οσους και οι βαθμοι οι τεσσερις που θα παρετε.
    Μετρατε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. προσεχε μην σε γλεντησει ο λαγος χωριατη ε χωριατη

      Διαγραφή
  2. ΔΕ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΠΑΛΙΚΑΡΕ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΦΟΡΤΩΣΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΦΟΡ ΦΤΑΙΕΙ. ΔΕ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΔΙΧΤΥΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΙΤΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο πρωτο γυρο βγαλαμε το διπλο,λαγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η ομαδα καταντησε περιγελος κυριοι διοικουντες. Μεχρι κι ο Μπουόλι εχει μεγαλυτερη συναισθηση απο εσας. Κρατατε στην ομαδα αυτόν τον ανυπαρκτο "ποδοσφαιριστη"¨που σπαει βριζει και χτυπα συναδελφους και ανωτερους αντι να τον στειλετε σπιτι του και περιμενετε ματα σεβασμό και ηρεμία στην ομαδα. Ντροπή. Τετοια κατρακυλα δεν εχει ξαναυπαρξει στην ομαδα. Ο Δερμιτζακης ηξερε πολύ καλα γιατι 2 χρονια τον ειχε σχεδον απομονωσει αυτόν τον νταη που πριν λιγο καιρο εβριζε φιλαθλους. Ελα όμως που εχει φιλησει δαχτυλιδι κι αντε τωρα να τον διωξεις.Δ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ