Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική οδό στον Πλαταμώνα - ΚΤΕΛ συγκρούστηκε με δύο ΙΧ


Ένας 19χρονος νεκρός και 6 τραυματίες

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 23/4 στην Εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Αθηνών στο ύψος της σήραγγας του Πλαταμώνα, όταν ΚΤΕΛ συγκρούστηκε με δύο ΙΧ.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 01:30 τα ξημερώματα της Κυριακής στην ΠΑ.ΘΕ. στην έξοδο της σήραγγας, στο ύψος του Πλαταμώνα, στο ρεύμα προς Αθήνα, όταν το λεωφορείο του ΚΤΕΛ που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Αθήνα, συγκρούστηκε με δύο αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα  στη ΛΕΑ επί της ΠΑΘΕ ή συγκρούστηκαν μεταξύ τους και ήταν σταματημένα στη ΛΕΑ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο τραγικός απολογισμός είναι ένας 19χρονος νεκρός, επιβάτης ενός εκ των δύο αυτοκινήτων και άλλα 6 άτομα, όλοι επιβάτες των αυτοκινήτων.

Aσθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέφεραν τους τραυματίες στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης.

Σύμφωνα με το larissanet στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ επέβαιναν αρκετά άτομα, τα οποία είναι καλά στην υγεία τους και συνέχισαν το δρομολόγιό τους με άλλο υπεραστικό λεωφορείο.

2 σχόλια:

  1. Επαγγελματίας οδηγός με φώτα κλειστά οδηγούσε,και με πόσο έτρεχε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άλλο άρθρο διαβάζεις; Από πού προκύπτει ότι δεν είχε αναμμένα φώτα το λεωφορείο ή έτρεχε υπερβολικά;

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ