Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δημοπρατείται η Ενεργειακή Αναβάθμιση του Νοσοκομείου Βέροιας

Εξαιρετικά είναι τα νέα από τις «Κτιριακές Υποδομές» και το Υπουργείο Υγείας, όσον αφορά την δημοπράτηση της  Ενεργειακής Αναβάθμισης του Νοσοκομείου Βέροιας.

Ένας υψηλός στόχος, ένα σχέδιο ουσιαστικής αναβάθμισης για το Νοσοκομείο μας μπήκε στη φάση υλοποίησης.
Η μελέτη κατασκευής παραδίδεται τις επόμενες ημέρες και ξεκινά άμεσα η διαδικασία δημοπράτησης του έργου ύψους 5 εκατ. Ευρώ.


Με ανακοίνωσή του ο Διοικητής Ηλίας Πλιόγκας εκφράζει θερμές ευχαριστίες στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της "Κτ.Υπ" κ. Θανάση Γιάνναρη που από την πρώτη ημέρα εδώ και τρία χρόνια εργάστηκαν από κοινού και σε καθημερινή βάση αντιμετωπίζοντας όλα τα θέματα τόσο της Νέας Πτέρυγας όσο και της Ενεργειακής Αναβάθμισης.


Επίσης, ο Διοικητής εξέφρασε και ευχαριστίες στην Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας κ. Μίνα Γκάγκα, που με τους συνεργάτες της στάθηκαν αρωγοί και συμπαραστάτες ιδιαίτερα σε κρίσιμες φάσεις όταν, κάθε δυσεπίλυτο πρόβλημα έβρισκε άμεσα τη λύση του.

2 σχόλια:

  1. Παραδέχομαι.Εκανε δουλειά ο Γιανιτσώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΑΛΉΘΕΙΑ ΕΊΝΑΙ ΠΩΣ ΑΛΛΑΞΕ Η ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ. ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΝΟΜΟΥΣ Η ΕΙΚΟΝΑ ΕΊΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ.ΤΟΥ ΤΟ ΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΨΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ.ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΊ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΕΚΕΊΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝ ΑΙΣΧΡΌ ΠΌΛΕΜΟ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΡΑΙΟΙ ΤΟΠΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΉΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ