Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δεν πάει το μυαλό σας, ποια Βεροιώτισσα είναι αυτό το κοριτσάκι;

Είναι μία από τις πιο σέξι και γοητευτικές Βεροιώτισσες, που με την πολυτάραχη ζωή της, έχει καταφέρει να στρέψει επάνω της, όλα τα φώτα της δημοσιότητας. 

Πριν από λίγες ημέρες, «ξέθαψε» μία φωτογραφία από το χρονοντούλαπό της και την δημοσίευσε στα social media! Μήπως σας θυμίζει το χαριτωμένο κοριτσάκι της διπλανής εικόνας; 

Ο λόγος για τη Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου, η οποία για μια ακόμα φορά έκλεψε τις εντυπώσεις με τις όμορφεσ εικόνες που ανεβάζει στο διαδίκτυο. Μάλιστα, διερωτήθηκε κιόλας, αν μοιάζει καθόλου με την παιδική ηλικία της. Να σημειωθεί πως η γοητευτική Μακροχωρίτισσα 358.000 followers στο Instagram.

5 σχόλια:

  1. Και γω έχω αρκετούς followers από τράπεζες και εισπρακτικές.Το τι ενδιαφέρον δείχνουν σε καθημερινή βάση ,έχω πάθει σοκ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή μάλιστα..!!!Είναι σοβαρή είδηση,η οποία θα βοηθήσει στην περεταίρω οικογενειακή οικονομία και γαλήνη..Πως θα συνεχίζαμε να ζούμε χωρίς αυτή την υπερπολίτιμη πληροφορία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλήθεια τώρα μας ενδιαφέρει το τί φωτό βγάζει η κοπέλα; εδώ υπάρχουν πολύ ποιό ενδιαφέροντα πράγματα απ'αυτό, είναι αυτό που λέει ο λαός εδώ καράβια χάνονται βαρκούλες αρμενιζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το απόλυτο γραφικό τίποτα το έχουμε αναδείξει σε πρόσωπο της ημέρας, το οποίο πρόσωπο με τα βίας τελείωσε και το λύκειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ αδελφέ τι τελείωσες αν επιτρέπεται;; Από το γράψιμο σου δεν βλέπω κάτι παραπάνω…. Άκου «με τα βίας»

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ