Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τριήμερο Πρωτομαγιάς στο «Cantina River» στο Φράγμα


Ανοιχτά καθημερινά από το πρωί - Για καφέ, τσίπουρα, ψητά της ώρας και σούβλες

Τριήμερο φέτος η Πρωτομαγιά και το «Cantina River» μας περιμένει να απολαύσουμε τον καφέ μας, τα τσίπουρά μας, τις μερακλήδικες σούβλες του και όλες τις νοστιμιές του, στον μοναδικής ομορφιάς καταπράσινο χώρο του, δίπλα από το Φράγμα του Αλιάκμονα.

Το «Cantina River», όπως κάθε μέρα, θα είναι ανοιχτό και όλο το τριήμερο και την Πρωτομαγιά, για όσους επιλέξουν μια βόλτα στο αγαπημένο σημείο της πόλης και θέλουν να πιάσουν τον Μάη σε ένα τραπεζάκι στη φύση με καλό φαγητό ή καφέ.




Ένας μεγάλος και άνετος χώρος, μέσα στο πράσινο, ιδανικό σημείο συνάντησης και διασκέδασης για όλες τις ηλικίες, για οικογένειες, παρέες. Μόλις 3 χιλιόμετρα από το κέντρο της Βέροιας, με χαμηλές τιμές και άνετο πάρκιγνκ.



Το «Cantina River» αναλαμβάνει την οργάνωση των κοινωνικών σας εκδηλώσεων. Επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 6944412707, 698 6120093, 2331091004

Cantina River
Στο Φράγμα του Αλιάκμονα
Βρείτε μας και στο facebook: Cantina River











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ