Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Περί ηθικής το δίδαγμα

Γράφει ο Γραμματέας της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας Σάββας Τσιχλακίδης

«Μπορούμε νομίζω δικαιωματικά πλέον να χαρακτηρίσουμε γραφική την συζήτηση περί αδιαφάνειας και κατάχρησης εξουσίας στα χρόνια της διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ.

Διότι αν είσαι γνώστης και αντικειμενικός σου έχει καταστήσει σαφές η ιστορία πως η χειρότερη κυβέρνηση της χώρας είναι από την Ν. Δημοκρατία και τον Κ. Καραμανλή (τον νεότερο), έχοντας στην πλάτη του δυσανάλογα σκάνδαλα με τα χρόνια της διακυβέρνησης του και ακόμα πιο δυσανάλογη αύξηση του δημοσίου χρέους.


Από την άλλη ερχόμενοι στο ιστορικό 2015 με το δημοψήφισμα του τρανού ΟΧΙ που αν θέλουμε να ξανά είμαστε αντικειμενικοί ήταν το πρώτο δείγμα αφερεγγυότητας του κυρίου Τσίπρα και της Προοδευτικής του αριστεράς οδηγώντας την χώρα πρώτον στο τρίτο και μακράν σκληρότερο μνημόνιο και δεύτερον σε μια κυβέρνηση μιξ γκριλ άκρως φαινομενικά αριστερή, αριστερή με μια δόση Ακροδεξιάς του κύριου Καμμένου γεμάτη από αγανάκτηση του κόσμου και φυσικά από καριερίστες πρώην συνδικαλιστές πράσινους και δυσαρεστημένα στελέχη του πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ.

Ερχόμενοι λοιπόν στο σήμερα με την απίστευτη είδηση υποψηφιότητας του κύριου Αντώναρου με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Για όσους δεν θυμούνται ο κύριος Αντώναρος είναι ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος στην κυβέρνηση του Κ. Καραμανλή που αναφέρουμε πριν περί σκανδάλων και δημοσίου χρέους. 

Άρα λοιπόν με αυτό και με άλλα πολλά όπως την υπόθεση του κ. Παππά του κολλητού του κυρίου Τσίπρα φτάνουμε στο απόλυτο συμπέρασμα αφερεγγυότητας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Αλήθεια ρώτησε ο κ. Τσίπρας τον κ. Αντώναρο ποια είναι η κυβέρνηση και ποιος ο Πρωθυπουργός, που οδήγησαν τη χώρα στο χείλος της χρεοκοπίας το 2009 για να τη σώσει κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή το ΠΑΣΟΚ;

Το συμπέρασμα ένα με ρίζα και από τις δυο πλευρές. Αυτοί που πρωταγωνίστησαν στα λάθη, δεν μπορούν να είναι οι πρωταγωνιστές των λύσεων».


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ