Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τριπλέτα από διαμάντια στο γήπεδο της Βέροιας

Ζαφείρια, σμαράγδια και ρουμπίνια είναι για το ελληνικό ποδόσφαιρο οι τρεις εικονιζόμενοι


Ο φιλανθρωπικού χαρακτήρα αγώνας των παλαίμαχων της Βέροιας με αυτούς της ΑΕΛ, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, με αρκετό κόσμο στις κερκίδες, αλλά και ακόμα περισσότερο κόσμο ο οποίος είχε αγοράσει εισιτήριο αλλά δεν μπόρεσε να βρεθεί στο γήπεδο για διάφορους λόγους.

Μέσα στην ”πασαρέλα” των καλεσμένων του ”Πασαρέλα” της Βέροιας και Προέδρου των παλαίμαχων Τάκη Παπατζίκου, ήταν και 3 πρόσωπα τα οποία έχουν χαράξει τη δική τους ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τα 2 δε από αυτά, έγραψαν με χρυσά γράμματα το όνομά τους και στην ιστορία της ”Βασίλισσας του Βορρά”.

Πρόκειται για τους Χριστόφορο Πουρσανίδη (Στόφας) – κέντρο στη φωτό- ο οποίος ξεχώριζε πάντα για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες στην ομάδα αλλά και για τον χαρακτήρα του. Στα δεξιά της φωτογραφίας βρίσκεται φυσικά ο μεγάλος Άγγελος Σπυρίδων της Βέροιας, του Άρη και της Εθνικής Ελλάδος.

Μαζί τους και στα αριστερά, βλέπουμε τον τεράστιο Χρήστο Τερζανίδη που μεγαλούργησε με τις φανέλες του ΠΑΟΚ, του Παναθηναϊκού και της Εθνικής επίσης ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ