Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο Άγγελος Τόλκας για το ΠΑΣΟΚ, τον Βελόπουλο και την πιθανότητα νίκης του ΣΥΡΙΖΑ στην Ημαθία

Για την μη κατάκτηση έδρας από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην Ημαθία στις επερχόμενες εκλογές ρωτήθηκε ο Άγγελος Τόλκας από δημοσιογράφο σε σχετική τηλεοπτική συνέντευξή του.

Ο Βουλευτής Ημαθίας απάντησε: «Μακάρι τα πράγματα να ήταν αλλιώς και η δύναμη του κόμματος αλλά και η κατάταξή του σε πανελλαδικό επίπεδο να βοηθούσε να υπάρχει άλλη μία εκπροσώπηση προοδευτική, μέσω του ΚΙΝΑΛ, και στην Ημαθία. 

Φαίνεται, όπως λέτε και μέσα από τον εκλογικό νόμο και μέσα από τη δύναμη του κόμματος, ότι δε θα υπάρχει έδρα στο ΚΙΝΑΛ. Αντιθέτως, υπάρχει η απειλή για εκπροσωπήσεις πιο ακραίες και πιο συντηρητικές και δεξιές, μέσω του κόμματος του κυρίου Βελόπουλου.

Αυτό όμως κάνει ακόμα πιο απαραίτητη, πιο δυνατή, πιο εμφατική την ανάγκη για νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και στην Ημαθία, όπως και σε όλη την Ελλάδα.

Να μπορέσει ο ΣΥΡΙΖΑ να εκφράσει όλο τον προοδευτικό, δημοκρατικό κόσμο της Ημαθίας, όπως πρέπει να γίνει και σε κάθε νομό στην περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας. Να μπορέσει ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι το κυρίαρχο κόμμα πολιτικά, κοινωνικά, κοινοβουλευτικά. Να μπορέσει να το κάνει πιο ενισχυμένα, γιατί μπορεί και πρώτος να είναι και παραπάνω από ένα Βουλευτή να εκλέξει στις εκλογές που έρχονται.

Άρα ζητάμε να ενισχυθεί ο ΣΥΡΙΖΑ από όλους αυτούς τους ανθρώπους τους οποίους τους θέλουμε δίπλα μας, τους θέλουμε να σταθούν μαζί μας. Όλους όσους νιώθουν όλο αυτό τον καιρό να έχουν παραμεληθεί αλλά και όλους όσους είναι οι δημιουργικοί άνθρωποι που θέλουν να εργασθούν, να ξαναγυρίσουν στον τόπο τους και να προσφέρουν στις περιοχές τους.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ