Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το σήκωσε ο Καλαϊτζίδης - «Είναι τρελός ο Πρόεδρος»

«Πνίγηκε» στις αγκαλιές των παικτών και των φιλάθλων
Δεν μπόρεσε να κρύψει ούτε την συγκίνηση, αλλά και ούτε την χαρά του. Για εκείνον η χθεσινή ημέρα ήταν μια από τις πιο ευτυχισμένες της ζωής του, καθώς είδε τους κόπους πολλών ετών να επιβραβεύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο λόγος φυσικά για τον Πρόεδρο της Αγίας Μαρίνας Ανδρέα Καλαϊτζίδη, ο οποίος πανηγύρισε την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣ Ημαθίας.

Ο έμπειρος επιχειρηματίας με μεθοδικό πλάνο, μαχητικότητα, αλλά και με μεγάλο μεράκι, κατάφερε να δημιουργήσει μια ομάδα-μοντέλο που δεν είχε σε τίποτα να ζηλέψει από εκείνες που συμμετέχουν στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Τι κι αν καρδιοχτύπησε στον μεγάλο ντέρμπι με αντίπαλο τα Τρίκαλα (ειδικά στην τεράστια ευκαιρία του Γκόγκιτς!), τελικά κατάφερε να σηκώσει το πολυπόθητο τρόπαιο στον ουρανό της Ημαθίας.

Δικαιότατα στα αποδυτήρια ακούστηκε το σύνθημα «είναι τρελός ο Πρόεδρος», με τον ισχυρό άνδρα να αγκαλιάζει έναν-έναν τους ποδοσφαιριστές του και να γίνεται ένα «κουβάρι» με τους φιλάθλους της ομαδάς του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ