Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ιστορικό ραντεβού των Παλαίμαχων Βέροιας και Λάρισας για καλό σκοπό


Φιλικός αγώνας μεταξύ των Παλαιμάχων Βέροιας και των Παλαιμάχων Λάρισαν διεξήχθη το απόγευμα της Δευτέρας 24 Απριλίου 2023 στο δημοτικό Στάδιο της Βέροιας.


Οι Παλαίμαχοι αγωνίστηκαν για τον Όμιλο Προστασίας Παιδιού Βέροιας, καθώς όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια του αγώνα διατέθηκαν για τις πάγιες και διαρκείς ανάγκες που έχει για τη λειτουργία του ο Όμιλος.


Η ποδοσφαιρική εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό του Προέδρου των Παλαίμαχων Βέροιας, Δημήτρη Παπατζίκου και συνεχίστηκε με τον Υφυπουργό οικονομικών, κ. Απόστολου Βεσυρόπουλου. Ευχαριστήριο λόγο εξέδωσε και η κ. Κατερίνα Γαλίκα, Πρόεδρος του Ομίλου Προστασίας Παιδιού Βέροιας.


Τιμητική πλακέτα δόθηκε από τους Παλαίμαχους Βέροιας στην ομάδα της Λάρισας και ξεχωριστά στον Τάκη Παπαφέστα για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, οι οποίες συνοδεύτηκαν και από δώρο της κ. Γαλίκα. Στο τέλος της αναμέτρησης, δόθηκε και τιμητικό τρόπαιο στους φιλοξενούμενους.

Ο πολιτικός κόσμος στήριξε την προσπάθεια των Παλαίμαχων, που δημιούργησε έντονο κλίμα συγκίνησης. Στην κερκίδα βρέθηκαν, εκτός των προαναφερθέντων, ο Βουλευτής της ΝΔ Τάσος Μπαρτζώκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης, οι Αντιδήμαρχοι Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, Καλλίστρατος Γρηγοριάδης, Βασίλης Παπαδόπουλος, Συρμούλα Τζήμα, ο Δημοτικός Σύμβουλος Μιχάλης Τζαφερόπουλος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Θεόφιλος Κορωνάς κ.α.

Παρόντες ήταν, επίσης, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας Στέργιος Μουρτζίλας, ενώ την αναμέτρηση παρακολούθησε και ο πρώην αρχηγός της Βέροιας Στέλιος Μαραγκός παρέα με τον νυν Τεχνικό Διευθυντή της ΠΑΕ Βέροια Νίκο Καρύδα. Την μεγάλη ευκαιρία να παρακολουθήσει τον μεγάλο αγώνα είχε και το Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ Ν. Ημαθίας «Αιγές Βεργίνα», καθώς και τα παιδιά του Συλλόγου ΜΑμΑ.

Δείτε το φωτορεπορτάζ:


































































































































3 σχόλια:

  1. Η διοικηση δεν εδωσε το παρον χθες. Οπως βεβαια δεν εδωσαν το παρον και οι Παλαιμαχοι στην πιτα της Βεροιας. Προεδρε των Παλαιμαχων δε μας τα λες καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν σε κάθε φωτογραφία αναφερόταν και τα ονόματα των εικονιζομένων,θα ήμουν ικανοποιημένος τα μάλα!Αναγνώρισα γύρω στους 15 ( Τζίμη Αλεξίου,Κελεσίδη,Θωμά Παπαδόπουλο,Άγγελο Σπυρίδωνα,Πλίτση ίσως,)κ.ά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. NAI RE FILE TI EINAUTO APARADEKZOI PROXEIROTITA ARPA KOLA KATHE PIKRAMENOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ