Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Βέροια ζητάει την στήριξη των φιλάθλων

Άλλο ένα κρίσιμο ματς πλησιάζει για την Βέροια και η ΠΑΕ θέλει το λαό της δίπλα της. Αύριο (22/4), λοιπόν, η “Βασίλισσα” φιλοξενεί τον Ηρακλή σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με στόχο την νίκη. Μετά από κάποια θετικά αποτελέσματα, ήρθε η απογοήτευση στην Αριδαία, αλλά δεν πρέπει να μας πάρει από κάτω.

Η ΠΑΕ Βέροια καλεί όλο το φίλαθλο κοινό της πόλης να βρεθεί το μεσημέρι του Σαββάτου (22/4, 13:45) στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας και να ωθήσει την ομάδα σε μια τεράστια νίκης βαθμολογικής και ψυχολογικής αξίας.

Στο κάλεσμά της η ΠΑΕ αναφέρει:

“Η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ καλεί τους φιλάθλους της ομάδας μας να δώσουν δυναμικό ‘παρών’ και να ενισχύσουν την προσπάθεια της ‘Βασίλισσας’, στον κρίσιμο αγώνα με αντίπαλο τον Ηρακλή, το Σάββατο 22/4 στις 13:45 στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας.

Η παρουσία σας είναι απαραίτητη σε αυτή την δύσκολη στιγμή της αγαπημένης μας ομάδας, ώστε όλοι μαζί να την οδηγήσουμε στο τέλος της φετινής σαιζόν στην κατάκτηση της παραμονής στη Super League 2″.

9 σχόλια:

  1. Ζητατε τη στηριξη του κοσμου οταν εσεις δε μπορειτε να συμφωνησετε σε βασικα πραγματα σαν διοικηση κι εχετε διχασει τον κοσμο της ομαδας. Βρωντακηδες και Φουρτουνακηδες καταντησαμε. Αντιπροεδρε πως αντεχεις που επι μηνες σταυρωνουν τον πρόεδρο σου και εσυ προχθες ησουν γελια και χαρες με τον δημοσιογραφο που απο την αρχη δεν εχει αφησει σε χλωρο κλαρι τον προεδρο και οχι μονο? Κακιστη εικονα που δημιουργει ερωτηματικα σε ολους μας. Δινει και καποιες απαντησεις βεβαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα τους λείπουν 5 άτομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δωσαμε περυσι 80€ να παμε λειβαδια και μας πουλησαν οι προηγουμενοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφου ο Αλεξης θα μας δωσει το παιχνηδι,Αν θελετε κοσμο παρτε διπλο στα Σερρας και το συζηταμε αλλα με free εισοδο γιατι να δωσουμε χρηματα ,να δωσουμε χρηματα για να δουμε ντερμπι παραμονης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προτειμω να παω για φαγητο με την οικογενεια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πείτε μας από πριν το αποτέλεσμα, να το παίξουμε, και ερχόμαστε!!
    Στηρίξτε μας να σας στηρίξουμε, να μην σας την ρίξουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε ουστ και σεις να πούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ