Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ναι, ρε Βεροιάρα, νίκησε 3-0 τον Θεσπρωτό

Επιτέλους χαμόγελα για τη Βέροια που κέρδισε τον Θεσπρωτό και ξέφυγε ξανά από την ζώνη του υποβιβασμού. Στο πρώτα λεπτά και γενικότερα στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου, ο Θεσπρωτός ήταν αυτός που φάνηκε πιο αποφασισμένος για θετικό αποτέλεσμα και είχε τον έλεγχο της μπάλας δημιουργώντας συχνά απειλητικές καταστάσεις. 

“Φύλακας-άγγελος” ήταν ο Θοδωρής Βενετικίδης, ο οποίος με αποφασιστικότητα είτε απέκρουε, είτε έβγαινε εγκαίρως για να προλάβει τα χειρότερα.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ στο sportsfan.gr

Χαρακτηριστικό, το ότι η πρώτη τελική για την Βέροια ήρθε στο 24′, με μια αδύναμη κεφαλιά του Γιουκούδη, την οποία μάζεψε εύκολα ο Τσιμόπουλος.

Ο Θεσπρωτός απάντησε πέντε λεπτά αργότερα με τρομερό σουτ του Μίγγου, το οποίο έστειλε κόρνερ ο Βενετικίδης με τα ακροδάχτυλα, ενώ ο ίδιος παίκτης απείλησε ξανά κερδίζοντας ακόμη ένα κόρνερ.

Κόντρα στη ροή του αγώνα, θα έλεγε κανείς, ο Γιουκούδης φόρεσε τα παπούτσια του Μέσι, πέρασε θεαματικά τέσσερις παίκτες του Θεσπρωτού, “έσπασε” την μπάλα στον Ορφανίδη κι αυτός με ωραίο διαγώνιο σουτ σημείωσε το 1-0 για την “Βασίλισσα” στο 33′.

Το γκολ άλλαξε και τις ισορροπίες, με την Βέροια να παίρνει, πλέον, τον έλεγχο και τον Θεσπρωτό να απαντά μόνο με δυνατά μαρκαρίσματα.

Το δεύτερο ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ιδιαίτερα δραστήριες. Πρώτα απείλησε η “Βασίλισσα” με τον Γιουκούδη, απάντησε ο Θεσπρωτός με κεφαλιά του Γώγου και η μεγάλη ευκαιρία ήρθε στο 50′. Ο Μπουόλι πέρασε δύο παίκτες των φιλοξενούμενων μέσα στην περιοχή τους, βρέθηκε με πρόσωπο στην εστία, αλλά η εκτέλεσή του εξουδετερώθηκε από τον Τσιμόπουλο και εν συνεχεία από την “κιτρινόμαυρη” άμυνα.

Ρεσιτάλ της βεροιώτικης επίθεσης στα αντίπαλα καρέ. Μπουόλι και Ορφανίδης συνεργάστηκαν αριστοτεχνικά στο 56′ μέσα στην αντίπαλη περιοχή, αλλά η εκτέλεση ήταν του δεύτερου ήταν κακή. Άμεσα, ο Μπουόλι πίεσε, έκλεψε την μπάλα μέσα στην περιοχή και το σουτ απέκρουσε σωτήρια ο Τσιμόπουλος σε κόρνερ. Αυτή η στατική φάση έφερε άλλη μία μεγάλη ευκαιρία, με τον Γιουκούδη σε υψηλές πτήσεις να παίρνει την κεφαλιά και τον Τσιμόπουλο να φωνάζει ξανά “παρών”.

Η κυριαρχία της “Βασίλισσας” έφερε και το δεύτερο γκολ με ακόμη ένα κόρνερ, το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Στίκας στο 65′ και με κεφαλιά πέτυχε το 2-0. Η Βέροια θα μπορούσε να πετύχει και τρίτο τέρμα στο 69′, όταν ο Μπουόλι έφυγε μόνος του μέσα στην περιοχή, αλλά μια ανεξήγητη αδράνεια τον έκανε να χάσει την μπάλα.

Ο ρυθμός έπεσε και η “Βασίλισσα” διαχειριζόταν σκορ και δυνάμεις. Επόμενη ευκαιρία στο παιχνίδι ήταν του Θεσπρωτού στο 80′, με ένα σουτ του Μίγγου από τα 20 μέτρα να καταλήγει λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Βενετικίδη. Παρόμοια φάση και στο 87′, αυτή την φορά ο Κουέβας την έστειλε ψηλά άουτ.

Την τελευταία της κουβέντα την είπε η Βέροια στο 93ο λεπτό, με πέναλτι που κέρδισε ο Παπαχρήστος ύστερα από ανατροπή του Τσιμόπουλου. Εκτελεστής ήταν ο Μπουόλι, ο οποίος υπέγραψε τον θρίαμβο με 3-0.

Οι παίκτες του Σπύρου Μπαξεβάνου, επάξια έλαβαν το θερμό χειροκρότημα της κερκίδας!

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Βέροια (ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΣ): ΒΕΝΕΤΙΚΙΔΗΣ, ΚΟΛΛΑΡΑΣ, ΝΤΟΥΜΑΝΗΣ (ΜΟΥΧΑΛΗΣ 69′), ΣΤΙΚΑΣ, ΜΠΛΕΤΣΑΣ, ΚΑΨΑΛΗΣ, ΜΠΟΥΟΛΙ, ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ (ΚΑΣΕΜΙ 68′), ΓΙΟΥΚΟΥΔΗΣ (ΙΩΑΝΝΟΥ 68′), ΜΠΕΛΕΒΩΝΗΣ (ΜΑΣΟΥΡΑΣ 85′), ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ (ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ 85′).

Θεσπρωτός (ΡΟΤΣΑ): ΤΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΩΓΟΣ (ΚΟΥΕΒΑΣ 60′), ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ (ΝΤΟΝΤΗΣ 46′), ΡΙΖΟΣ (ΡΟΥΣΗΣ 60′), ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ, ΜΑΡΤΙΝΕΖ, ΜΙΓΓΟΣ, ΜΠΙΚΑΣ (ΠΑΠΠΑΣ 74′), ΔΡΙΤΣΑΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΣΑΝΙ (ΧΑΤΖΑΚΟΣ 74′).

15 σχόλια:

  1. min xereste re vlaxxxx ke ti egine ...mipos den ipovivastikate ? gia afto toses xares ...m...alakiiiii... as min to po

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΒΑΣΣΗΛΙΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ! ΠΟΝΑΣ; ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ! ΒΛΑΚΑ!

      Διαγραφή
  2. Πληρώθηκαν οι σκόρερ καιδεν χάνουν πέναλντι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραια 2 στα 2,
    Ενα τριποντο στα χαρτια και ενα ακομη με το προ τελευταιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ομαδα στα πρωτα 30 λεπτα ηταν για να τρωει 3 γκολ. Μετα αλλαξε προσωπο εντελως. Ο καλυτερος ολων ο Γιουκουδης παιχταρας παλεψε ματωσε τη φανελα κι ας ειναι εδω 3 μηνες. Η επιστροφη Κολαρα σημαντικη. Βενετικιδης σε μεγαλη μερα. Σταματηστε τη γκρινια και στηριξτε. Αν παρουμε τα δυο επομενα ματς ειμαστε καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Trofi gia skepsi h apodosi toy gioukoudi poios efere poion stin omada giati den epezan prin..kai giati merikoi pagites paiktes piran ta pano tous meta tin figi dioikitikou stelexoys...??? O kolaras episis poli kalos statheros... Oso gia tous skorer vazoyn se skepseis....

      Διαγραφή
    2. Οταν η διοικηση σταματησει τα χατηρια σε συγγενεις και φιλους τοτε θα υπαρξει αξιοκρατια. Με τον καιρο θα φανει η ζημια του διοικητικου στελεχους που λες ελπιζω να μην ειναι αργα ομως.

      Διαγραφή
  5. Κανένα κυλικείο για αγορά υπάρχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιουκουδη παιχτουρα τι ματσαρα εκανες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Αγια Μαρινα αν επαιζε football league θα ηταν αηττητη, θα διδασκε μπαλα σε αυτους που αποκαλουνται επαγγελματιες,σε αυτους που περνουν παιχνηδια στα χαρτια και σε αυτους που νικανε το προ τελευταιο,αντε τωρα να το γιορτασουν στα μπουζουκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Βέροια να βάλει στόχο μια καινούργια arena και να πάει ποιό μπροστά από ΠΑΟΚ και Άρη
      Μπορεί
      Αλλά θέλετε??????

      Διαγραφή
    2. ΧΑΧΑΧΑ! Ο ΑΛΛΟΣ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΣΗΛΙΣΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΜΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟΥΔΑΚΙ! ΤΕΛΕΥΤΕΟΙ ΘΑ ΒΓΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ! ΘΑ ΦΑΤΕ 3 ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ Β'!

      Διαγραφή
  8. Που θα τα βρει τα λεφτα για αρενα αδερφε μου?
    Και πως θα βγει ευρωπη?
    Αν ξυπνησες καλη αγια εβδομαδα και κοιτα να σωθεις γιατι του χρονου θα πηγαινουμε καστορια,εδεσσα....ωραιες εξορμισεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μαλλον δεν ταξερετε καλα τις μεταγραφες τις εκαναν αλλοι οι εξης δυο..... οποιος ειναι καθαρος να βγει να διαψευσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ