Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Τρένο» για τελικό η Κ17 της Βέροιας

Βρίσκεται πλέον στο Final 4 της ειδικής κατηγορίας της ΕΠΣ Μακεδονίας, αφήνοντας πίσω ομάδες-μεγαθήρια των υποδομών της Θεσσαλονίκης


Κέρδισε και τους Μπέμπηδες 2000 με εκτενές σκορ 3-1 και πάει στον τελικό. Έτσι θα συμμετάσχει στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος και ο αντίπαλός της, θα προκύψει από το ζευγάρι Ηρακλή-Μακεδονικού.

Να υπενθυμίσουμε πως τα ”βασιλόπουλα” είχαν μια άκρως επιτυχημένη πορεία σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα, τερματίζοντας στη 2η θέση για την κανονική διάρκεια της σεζόν, αφήνοντας πίσω της ομάδες όπως οι Μπέμπηδες 2000, ο Ηρακλής, ο ξακουστός για τις υποδομές του ΠΑΟΚ, την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης, την Ακαδημία Γιαννιτσών καθώς και τον Παναθηναϊκό Θεσσαλονίκης.

Επίσης να σημειωθεί, πως οι νεαροί από την Ημαθία, είχαν την καλύτερη επίθεση-κανόνι, με ενεργητικό 42 τερμάτων!

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ (Απόστολος Χατζάρας): Διαμαντόπουλος, Τούφας, Αναστασόπουλος, Καφτιράνης, Δούκας, Βασιλακάκης (60΄Μούκας), Κετόγλου (48΄ Χατζηπάντος), Φούγιας, Αδαμίδης (60΄ Δάρλας), Δημόπουλος (65΄ Τσιάμπας), Λαφάρας.

BEBIDES 2000 (Χρήστο Πετρονικολός): Φυτοκάς, Πασπάλης, Παγώνης, RRESHKA, SHERA, Καφεντζής, Ρίσκο, Τραγιαννός, Σέρα, Καϊσίδης, Χαραλαμπίδης.

Το αποτέλεσμα που έστειλε τη Βέροια στον τελικό:

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ – ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ 2000: 3 – 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ