Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τι απάντησε ο Μητροπολίτης Βεροίας για την πετσέτα με τον Τίμιο Πρόδρομο στο Μακροχώρι

Απάντηση σε όσα γράφονται από προχθες για το θέμα της Πετσέτας με τη μορφή Αγίου στον Ναό του Τιμίου Προδρόμου Μακροχωρίου (δείτε εδώ) έδωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων σήμερα στον Ανδρέα Καραγιάννη και στο ekklisiaonline.gr.

Ερωτηθείς για το συμβάν και τον ντόρο σημείωσε τα εξής:

«Πληροφορήθηκα από χθες για την υπόθεση με την πετσέτα στην Εκκλησία του Τιμίου Προδρόμου Μακροχωρίου Ημαθίας, έβαλα τον Πρωτοσύγκελλο ήρθε σε επικοινωνία με τον Ιερέα του Ναού και έδωσα εντολή να μην δοθεί συνέχεια στο θέμα ειδικά τέτοιες μέρες που διανύουμε ημέρες του Αγίου Πάσχα.

Ο Τίμιος Πρόδρομος δεν είχε άγρια όψη είχε γαλήνια ειρηνική μορφή, δεν είναι συνετό να προκαλούμε θόρυβο και να δίνουμε τροφή σε διάφορους να γράφουν και να επιτίθενται κατά της Εκκλησίας. Κάνω έκκληση να μην χαθεί το μέτρο».

6 σχόλια:

  1. Τουλάχιστον ο δεσπότης κατάλαβε αμέσως τους τσαρλατάνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι ειπε ο χρηστος?αυτος χωρις να με δει και να με ξερει πειστεψε σε εμενα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτο ηταν χοντρο καραγκιοζιλικι γιαυτο ο αγιος ποιμενας βιαστηκε να προλαβει τα χειροτερα, για τα αλλα καραγκιοζιλικια (θαυματα): αγιο φως, ξυλα (εικονες) που δακρυζουν κλπ, τι λεει ο αγιος πατερας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μπροστα μας να βγει ο χρηστος
      εσεις ταυτοτητα θα ζηταται

      Διαγραφή
    2. Αν έρθει μπροστά μου ο Χρήστος θα ζητήσω ταυτότητα γιατί δεν ξέρω ποιος απ'όλους θα είναι. Ο Χριστός όμως από την άλλη στην Δευτέρα Παρουσία Του θα έρθει με δόξα!

      Διαγραφή
    3. εσει υξερς πος τον αποστολο παυλο τον λεγαν,,,,,,,,,,
      και τον πετρο ,,,,,,,
      και χρηστο παντοκρατορ

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ