Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ορίστηκε το ΠΑΟΚ Β' - Βέροια

Ορίστηκε από τη Super League 2, το εξ αναβολής παιχνίδι του Β' γύρου μεταξύ ΠΑΟΚ Β' και Βέροιας. Ο αγώνας είχε αναβληθεί λόγω συμμετοχής των ποδοσφαιριστών των "ασπρόμαυρων" σε αγώνες ελληνικών εθνικών ομάδων.

Με ενημέρωσή της η διοργανώτρια ανακοίνωσε ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί τη Μεγάλη Πέμπτη στις 13:45. Μία μέρα νωρίτερα και στις 17:15 θα πραγματοποιηθεί το Ολυμπιακός Β' - Επισκοπή που είχε αναβληθεί για τον ίδιο λόγο.

Η ενημέρωση:

"Σας ενημερώνουμε ότι ορίστηκαν οι εξ αναβολής αγώνες της 16ης αγωνιστικής, οι οποίοι είχαν αναβληθεί λόγω συμμετοχής ποδοσφαιριστών στις Εθνικές Ομάδες.

M. ΤΕΤΑΡΤΗ 12.04.2023

Π.Κ. ΡΕΝΤΗ, Ολυμπιακός Β - Επισκοπή (17:15)

M. ΠΕΜΠΤΗ 13.04.2023

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ, ΠΑΟΚ Β - ΝΠΣ Βέροια (13:45)".

6 σχόλια:

  1. Α,ωραια Μ.πεμπτη θα παμε θεσσαλονικη θα παρουμε τα τριγωνακια και το τσουρεκι απο το τερκενλη ,θα πιουμε και το καφεδακι μας καπου ομορφα και επιστροφη για τον εσταυρομενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να κοιταξουν να ματωσουν τη φανελα αυριο γιατι θα εχουμε κακα ξεμπερδεματα. Ειδικα αυτοι που εστειλαν εξωδικα στην ομαδα για μερικα ευρω. Πλεον δεν υπαρχουν δικαιολογιες κυριοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφηστε την ομαδα να παιξει,και οποιος θελει να παιξει και οσο θελει νσ παιξει,αν τους ωφειλονται χρηματα ειναι φυσιολογικο το οποιο αποτελεσμα,ας βγει η χρονια και μετα κανουμε τον επιλογο σε οποια κατηγορια και αν ημαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οι παιχτες πρεπει να πληρωνονται οπως ολοι οι εργαζομενοι αλλα ειναι ανεπιτρεπτο να στελνουν εξωδικα για εναν και δυο μισθους ενω η ομαδα πεφτει κι ενω ολη η κατηγορια ειναι ετσι. Ο ενας εκ των τριων ειναι χρονια στην ομαδα αντι να ματωσει τη φανελα τρεχει στους δικηγορους για εξωδικα. Θα τα παρουν τα λεφτα τους η ομαδα χρεη δεν εχει μολις μπουν αυτα που υποσχεθηκαν θα πληρωθουν. Ας κοιταξουν να παιξουν ποδοσφαιρο κι ας αφησουν τις απειλες για 500ε.λιγο φιλοτιμο δεν εβλαψε ποτε κανεναν. Εκτός κι αν ειναι βαλτοι λεω εγω τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οταν θα ερθει δευτερος μηνας και δε θα εχω πληρωθει για το πρωτο και εγω εξωδικο θα εκανα και θα επαιζα χαλαρα οσοτου παρω τα δεδουλευμενα μου,ο κοπος και ο ιδρωτας του καθενος ειναι respect.
    Πρωτα να βαζουμε τον ιδρωτα και το κοπο του καθενος και μετα την ομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ