Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βέροιας πραγματοποίησε Τακτική Γενική Συνέλευση στην οποία συμμετείχαν οι εκπρόσωποι των Συλλόγων Γονέων.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Γιώργος Μπιλέκας πραγματοποίησε απολογισμό πεπραγμένων αναφερόμενος σε όλες τις δράσεις της Ένωσης και την συμμετοχή της στις σχολικές επιτροπές και την δημοτική επιτροπή παιδείας. Ιδιαίτερα αναφέρθηκε στην επαναλειτουργία του κοινωνικού φροντιστηρίου που απευθύνεται σε μαθητές ευπαθών κοινωνικών ομάδων. 

Επίσης συζητήθηκε με τους εκπροσώπους των Συλλόγων και το ζήτημα της μετακίνησης των μαθητών και αποφασίστηκε να ξεκινήσει άμεσα η συζήτηση με τους αρμόδιους φορείς για το νέο σχολικό έτος ώστε να προβλεφθούν μέτρα ασφαλούς και δωρεάν μετακίνησης των μαθητών.

Ακολούθησε συζήτηση επί τρεχόντων θεμάτων και η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ