Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χαλάζι στην Ημαθία: Καταστράφηκαν 4.000 δέντρα - Σε απόγνωση οι αγρότες

Στην Ημαθία, τεράστιες καταστροφές σε αγροτικές καλλιέργειες προκάλεσε η προχθεσινή έντονη χαλαζόπτωση στο νομό. Η χαλαζόπτωση ήταν μικρής διάρκειας αλλά μεγάλης έντασης. Έχουν πληγεί καλλιέργειες με νεκταρίνια, βερίκοκα αλλά και κεράσια σε ποσοστό από 80 έως και 100%. 

Υπολογίζεται ότι καταστράφηκαν περίπου 4.000 δέντρα ιδιοκτησίας 500 αγροτών οι οποίοι ζητούν την άμεση αποστολή κλιμακίων του ΕΛΓΑ για μια πρώτη εκτίμηση των ζημιών.

Δείτε το video της ΕΡΤ:

5 σχόλια:

  1. 4000 δέντρα ή στρέμματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μαλλον στρεμματα γιατι 4000 δεντρα ειναι 80 στρεμματα μονο

      Διαγραφή
    2. Δεν διαβάζεις όλο το άρθρο , "Υπολογίζεται ότι καταστράφηκαν περίπου 4.000 δέντρα ιδιοκτησίας 500 αγροτών οι οποίοι ζητούν την άμεση αποστολή κλιμακίων του ΕΛΓΑ για μια πρώτη εκτίμηση των ζημιών."

      Διαγραφή
  2. Αποφασίστε που έπεσε χαλάζι,και που είναι το χωραφι.
    Το βίντεο είναι από το ημιορεινο χωριο συκιά,και εσεις μας λέτε ότι έπεσε στην περιοχη Μεση,βάρβαρες.
    Σημασία εχει ότι ο κόσμος έπαθε ζημιά,με ότι αυτό συνεπαγεται,για την κοινωνία,εργοστάσια,εργάτες,αγρότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέσσερεις χιλιάδες δέντρα δεν το λες και είδηση για αφορά γεωγραφική περιοχή της χώρας , αν και δεν παύει για τεράστια καταστροφή γι' αυτούς που την υπέστησαν. Οι γεωργικές καταστροφές όπως και οι αποδόσεις υπολογίζονται σε εκτάσεις στρεμμάτων. Οι δημοσιογράφοι που ασχολούνται με αγροτικής φύσεως ειδήσεις μάλλον άσχετοι θα είναι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ