Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

De minimis: Χωρίς υπεύθυνη δήλωση οι πληρωμές των αγροτών

Διευκρινήσεις για το ζήτημα που προέκυψε με την υπεύθυνη δήλωση - Δεν είναι απαραίτητη

Με δύο αποφάσεις, οι οποίες πήραν ΦΕΚ, καθορίζονται οι όροι, οι δικαιούχοι, το ύψος της ενίσχυσης αλλά και οι επιλέξιμες ποικιλίες ανά καλλιέργεια για την χορήγηση de minimis σε βερίκοκα, νεκταρίνια, επιτραπέζια και μεταποιημένα ροδάκινα. Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση επί της διαδικασίας, από τον πρόεδρο της Κοινοπραξίας Συνεταιρισμών Ο.Π. Ημαθίας και αντιπρόεδρο της ΕΘΕΑΣ, Χρήστο Γιαννακάκη διευκρινίζεται ότι οι παραγωγοί θα πληρωθούν χωρίς να είναι απαραίτητο να έχουν υποβάλλει την υπεύθυνη δήλωση.

Δείτε τα ΦΕΚ ΕΔΩ και ΕΔΩ

6 σχόλια:

  1. Υπεύθυνη δήλωση ψήφου είναι??Δεν κατάλαβα ακριβώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να μη λάβουμε υπόψιν το μήνυμα που ήρθε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και ζητά τη συμπλήρωση και την αποστολή της δήλωσης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το περασα για fake mail ουτως ή αλλως δεν θα εστελνα τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο email ανέφερε "Θα πρέπει να μας επιστρέψετε στο email 2303@opekepe.gr συμπληρωμένο το υπόδειγμα του Παραρτήματος 2 (Υ/Δ DE MINIMIS)" ενώ στο επισυναπτόμενο ΦΕΚ δεν υπήρχε Παράρτημα 2???

      Διαγραφή
  4. Η υποχρέωση υποβολής της υπεύθυνης δήλωσης προκύπτει βάση του ΦΕΚ. Αν τώρα τα διάφορα ΦΕΚ κατάντησαν της πλάκας και οι προφορικές δηλώσεις των Γιαννακάκηδων έχουν μεγαλύτερη ισχύ, τι να πω.
    Πάντως το ζόρι για τους αγρότες είναι ότι όλα γίνονται τελευταία στιγμή και η οριζόντια αποζημίωση έχει μεγάλες αδικίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ήμουνα νιος κ γέρασα και δεν έχει αλλάξει τίποτα τα τελευταία 35 χρόνια δουλειές του ποδαριου κ αδικιες στην πλάτη των αγροτων από ανθρώπους ανίκανους τεμπέληδες κ βλακες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ