Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Tηλεοπτικό το Πανσερραϊκός-Βέροια

Η Super League 2 συνεχίζει τη δράση της με τις υπόλοιπες αγωνιστικές και γνωστοποιήθηκαν οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της 22ης αγωνιστικής. Τέσσερις αναμετρήσεις της 22ης αγωνιστικής θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3, μεταξύ των οποίων και η πολύ δύσκολη αποστολή της Βέροιας στις Σέρρες.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής:


Παρασκευή 28 Απριλίου


15:15 Πανσερραϊκός – Βέροια (ΕΡΤ3)

Σάββατο 29 Απριλίου

13:45 Ηρακλής – ΑΕΛ (ΕΡΤ3)

16:00 ΑΕΚ Β’ – ΟΦ Ιεράπετρας (ΕΡΤ3)

Δευτέρα 1 Μαΐου

15:15 Ολυμπιακός Β’ – Καλλιθέα (ΕΡΤ3)

3 σχόλια:

  1. εμεις (αυτοι που φυγαν δλδ)το δωσαμε εδω φετος… αυτοι αραγε θα το δωσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ουτε στα πιο τρελα σου ονειρα φιλε δε δινει ματς ο Δερμιτζακης. Μονο παιρνει αυτος. Οσο γι αυτους που εφυγαν οπως καλα λες το επαιζαν και θιγμενοι ηρωες. Κατι ηξερε ο Αποστολιδης που τον ξαποστειλε αλλα τοτε ολοι πεσατε να τον φατε. Τωρα αρχισατε να την ψιλιάζεστε ολοι. Και που να μαθευτει ποιος μας καρφωσε στη Νικη Βολου. Εκει να διετε γελια και χαρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. We are lucky,παιζουμε στα Σερρας και ετσι κανενας δε θα στολισει το Δερμιτζακη με Γαλλικα και ετσι θα μας το δωσει το παιχνηδακι.
    Μονο να το Σεβαστουμε τον ανθρωπο,να το παρουμε μετα το παιχνηδι να παμε στα Ανω ποροια για φαγητο και να τον ευχαριστησουμε φευγοντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ