Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ανεβάζει στροφές η Αποστόλου - Θα είναι η πρώτη γυναίκα Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Ημαθία;

Απομένουν 24 ημέρες πριν τις εθνικές εκλογές, με τους υποψηφίους Βουλευτές να έχουν ριχτεί στην μάχη του σταυρού. Το ενδιαφέρον

εστιάζεται στα κόμματα που εξαιτίας της απλής αναλογικής έχουν αρκετές πιθανότητες να εκλέξουν έδρα στην Ημαθία. Όπως για παράδειγμα στο ΠΑΣΟΚ, που μετά από 11 ολόκληρα χρόνια, μπορεί να έχει εκπρόσωπο στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.


Μέχρι στιγμής, από το ψηφοδέλτιο έχει ξεχωρίσει η υποψηφιότητα της Ολυμπίας Αποστόλου. Το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, κινείται δυναμικά και έχει πυκνώσει τις επαφές της σε Βέροια, Νάουσα και Αλεξάνδρεια. Η ίδια βλέπει την αποδοχή που έχει η υποψηφιότητά της και προσπαθεί καθημερινά να κερδίσει την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων.


Με σεμνότητα και σοβαρότητα, τοποθετείται στα καίρια ζητήματα που απασχολούν το νομό και έχει σηκώσει ψηλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος. Πρόσφατα την είδαμε να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των εργαζομένων στο Νοσοκομείο, ενώ διαρκής είναι η στήριξη της στους μικρομεσσαίους επιχειρηματίες και εμπόρους της Αγοράς. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, το επόμενο χρονικό διάστημα, η Ολυμπία Αποστόλου θα πραγματοποιήσει περιοδείες σ' όλα τα χωριά της Ημαθίας και θα οργανώσει προεκλογικές ομιλίες. Κύριο μέλημά της είναι να φτάσει σ' όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ημαθίας, πως το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε και πλέον θα έχει δυνατή φωνή στη Βουλή.


Αξίζει να σημειωθεί πως διατηρεί άριστες σχέσεις προσωπικά με τον Πρόεδρο του Κινήματος Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος την εμπιστεύεται απόλυτα και για τον λόγο αυτό αρκετές φορές έχει δοθεί εντολή από τα κεντρικά να εκπροσωπεί το κόμμα σε περιοδείες στη Βόρεια Ελλάδα (Ιωάννινα, Καβάλα, Αλεξανδρούπολη, Λάρισα κ.α.).

Αν εκλεγεί τελικά στις εκλογές της 21ης Μαΐου, θα είναι η πρώτη γυναίκα του ΠΑΣΟΚ που το καταφέρνει στην Ημαθία, καθώς από την μεταπολίτευση και μετά, το εν λόγω κόμμα εκλέγει μόνο άντρες!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ