Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στη μάχη του σταυρού ο Βεσυρόπουλος - Έδωσε λύσεις στα προβλήματα της Ημαθίας

Αποτελεσματικός, με καίριες παρεμβάσεις
Με μεγάλη δυναμική έχει ξεκινήσει τον προεκλογικό του αγώνα ο Απόστολος Βεσυρόπουλος. Ο Υφυπουργός Οικονομικών και υποψήφιος Βουλευτής Ημαθίας «οργώνει» τον νομό και συναντάει καθημερινά πολίτες.

Μετά από 4 χρόνια στο υπουργικό συμβούλιο και δίνοντας λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δήμοι Βέροιας - Αλεξάνδρειας - Νάουσας, ρίχνεται πλέον στην μάχη του σταυρού και στέλνει μήνυμα νίκης για τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Η προώθηση μιας σειράς έργων που αποτελούσαν πάγια αιτήματα του λαού της Ημαθίας και οι άμεσες λύσεις σε χρονίζοντα προβλήματα του τόπου, φέρουν το σημάδι της παρέμβασης Βεσυρόπουλου.

Η παραχώρηση του Παλιού Δικαστικού Μεγάρου στον Δήμο Βέροιας, η επαναλειτουργία της Σχολής Αστυφυλάκων στη Νάουσα, η υπογραφή της σύμβασης για την κατασκευή του νέου Διοικητηρίου στην είσοδο της Βέροιας, η μεταφορά του Τελωνείου Βέροιας στις εγκαταστάσεις της «ΑΜΑΛΘΕΙΑ ΑΕ» στον κόμβο Κουλούρας και δίπλα τους μια σειρά από μικρά και μεγάλα θέματα, είναι χαρακτηριστικά του αποτυπώματος που αφήνει η θητεία του Υπουργού στην Ημαθία.

Διόλου τυχαίο το γεγονός ότι για τέσσερα χρόνια έμεινε αμετακίνητος από το υπουργείο Οικονομικών καθώς και σε κεντρικό επίπεδο ήταν ο πολιτικός που λόγω της αποτελεσματικότητάς του χαίρει της απόλυτης εκτίμησης και εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ